Arkadaşlar biz araştırdık ve bordo berenin bizi kandırdıını meydana çıkarık . Ben, _CJ_ ve Arizen. bordo bere biz bunları önceden anlamıstık ama yoneticilere soylemek konusunda kararsızdık. işte buyrun
Kızaca anlatalım. Bordo Bere diye bir kişi foruma SIZE SOYLEMISTIM,UZAYLILAR VAR DEMISTIM!!! İsimli bir konu açtı. Ve UFO gördüğünü iddia ediyor ve resimlerini koyuyor. Daha da ileri gidiyor ve gece görüş gözlüğüyle küçük uzaylılar görüyor ve resimlerini koyuyor. Tabiî ki her ne kadar resimleri yayınlasa da bunların hepsi yalan. Sadece Bordo Bere değil, ludacris ve Ninja isimli şahıslarda bizde gördük diyerek birtakım resimler koyuyorlar. Hatta azer isimli biri de hayalet görüyor ve siteye koyuyor resmi.
Aslında ne hayalet nede UFO veya küçük uzaylılar var. Hepsi Bordo Bere adlı kişinin bizle dalga geçmek için yaptığı birkaç olay. Daha öncede 51. Bölge isimli konuda yapmış olduğu UFO var şakasının büyük altyapılısı olan bir şaka veya bizimle dalga geçme olayı. Ludacris ve Ninjada UFO resimleri koymuş nasıl oluyor? İşte böyle oluyor şimdi hepsini açıklıyoruz;
Ninja, ludacris, azer ve Bordo Bere aynı kişi. Yani adamın bizim bildiğimiz 4 tane kullanıcı hesabı var. Kayıt tarihleri şu şekilde;
Bordo Bere : Önceden beri vardı. Baş kahramanımız.
Ludacris : 26-07-2005
Ninja : 26-07-2005
Azer : 27-07-2005
1. Tarihler birbirine çok yakın.
2. Devamlı bu insanlar UFO ve hayalet görüyor. Sadece Arthur diye biri var. Onunki de UFO değil zaten.
3. Bordo Bere’nin msn hesabı varken diğerlerinin yok.
4. Çok bekledik ve şunu gördük ki; bu şahıslardan biri forumda onlineken diğer 3 ü offline oluyor.
5. Ninja: ‘’ABİ ÇOK İYİ ESPRİ YA BEN BUNU 1.SEHİRDE BULDUM.GUNEYDE DENİZE DOGRU TEPEDE BİR YERDE MALİKANE VAR.ORAYA ARABAYLA GİTTİM. RADYO X İ DİNLİYORDUM.BİRDEN GARİP GARİP DALGALANMALAR OLDU RADYODA.GİDİP GELDİ.BAŞKA KANALI ÇEVİRDİM.BİRŞEY YOK.YİNE AYNI KANALI ÇEVİRDİM.YİNE DALGALANMA.ARABAYLA UZAKLAŞTIM.DÜZELDİ FREKANS.YİNE YAKLAŞTIM YİNE DALGALANMA.İNDİM BAKINDIM GÖĞE.YOK BİRSEY.ISI GÖZLÜYÜLE BAKTIM YOK! GECE GÖZLÜĞÜYLE BAKTIM.2TANE.SONRA GÖRÜNTÜLERİ ÇEKTİM.OYUNU SAVE EDİP SİZLERE YOLLUCAKTIM.SAVE ETTİM.1DAHA GİTTİM.UZAYLI MUZAYLI YOK.SONRAUÇAĞA BİNDİM.BÖLGE 51E GİTTİM.AYNI RADYO FREKANSI.BAZEN ORDADA DALGALANMA OLUYOR.FREKANSLARI BOZUYORLAR ABEY.İŞİ BULDUM ’’ -> Buda yalan. Çünkü aynı anda iki gözlüğü de taşıyamazsın. Birine alınca diğerini bırakır. O bölgeye yakın hiçbir yerde o iki gözlükten birisi yok gidip alıp gelse de denese diye. Hiçbir gözlük şifresi de yok.
6. Bu 4 arkadaşta gayet güzel ve kurallı Türkçe konuşuyorlar. Kısaltmada kullanmıyorlar. Aynı benim burada yazdığım gibi yazıyorlar
7. Birimiz bir UFO çekse resmin ismine ne koruz? Tabiî ki UFO deriz. Bu arkadaşlar hepsi farklı kişiler(sözde) ama resimlerinin isimleri hepsinin farklı. Yani tek bir bilgisayarda yapılmış resimler. Üstüne kayıt etmeme durumu. İsimler şunlar : 1, 1 copy, 2li şans, ufo, ufosm, cadırlarda ufo, cj. Neden en azından iki resmin imsi aynı değil? Çünkü aynı bilgisayarda yapıldığı için üstüne kayıt olmaması için.
8. UFO ların çoğu aynı sadece renkleri değişmiş. Açıları hemen hemen aynı sadece sola yada sağa yatırılmış.
9. Bu 4 şahıs da UFO ve hayaletleri prnt screen yapan arkadaşların herifleri hep cılız. Kıyafetleri farklı fakat kas yok. Hangimiz oyunda kas yapmıyoruz? Hadi hepsi kaslı olsa neyse anlayacağız ama bu 4 adamda bu herife hiçmi kas yapmıyor? Yani hepsi aynı kişinin oyunundan.
10. Ayriyeten Scarface diye biride playstation da UFO gördüğünü söylüyor ve kayıt tarihi bordo bereyle aynı. Yani 01.07. playstation da oynadığı için resim koyamadığından yakınıyor. Ve bilgisayarı olan bilgisayara da yükler oyunu.
11. Bu arada BORDO sayımız scarface le 5 oldu
Şu Resimede özellikle dikkat. İşte fake in kanıtı: ufonun hemen sol alt kısmına bakarsanız renklerin çok sırıttığını göreceksiniz. Yani adam öyle çokta usta fakeci değilmiş. İki resmede iyi bakın.