Clooney86 Arkadaşlar ben Pc ye format attım ve Fm i yüklemekte tereddüt duyuyorum Sizce yükleyeyimmi yoksa Fm 2006 yı bekleyim ne zaman çıkar geç çıkarsa Transfer sezonu kapanınca yama çıkarmı...? Yani kurayımmı Bekleyeyimmi.?
hunter soruya bak yaws ben mesela pc yeniledim şuan bütün grafik packleri yüklüyorum o denmarkları filan bu aşk , anlatılmaz yaşanır
typhlosion valla fm beni artık sıkmaya başladım yıl 2030da bırakcam demiştim bırakıyorum bu fmnin sonu yokmu
juzam yok ONUR yok başka bi sitede adam oyunu bitirdim diye konu açmış iyi dalga geçmişler çocukla ayrıca konuyu açan arkadaşada şunu söyliyim yükle oyunu ve 3-4 gün sabret yeni transferlerin olduğu updateler çıkacak onları yükler yeni oyun açıp yeni transferlerle oynarsın
denizlampard ya oyunun bitmemesi çok mantıklı sonucta manager'lik oyunu sürekli yeni adamlar çıkıyo ve o adamları görmek için devam ediosun şahsen ben bu oyunu o yüzden oynuorum!!şidmi bi örnek verim rome total war die bi oyun war oyun milatta bitiyo ne anladım ben bundan tam tüm avrupayı alıcam derken oyun bitiyo!!yani demek istedigim kendin sıkılmadıkça oyunun bitmesi çok saçma olurdu!!
typhlosion Orjinal Mesajı Yazan: juzam ewt bitmiyo bu oyun anca yeni oyun çıktımı otomatik bitiyo oyuna fotonu yolladınmı bu arada hangi oyuna fotomu yolladımmı lo
Venom Orjinal Mesajı Yazan: SAKA_ONUR hangi oyuna fotomu yolladımmı lo fm2006 ya hani gelecekte çıkıyosun ya işte oraya http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=48727
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: SAKA_ONUR ekimde çıkar cmde artık seneye :) sen fmnin ekimde çıktıqını ne zaman qördün. yaw kasımda ancak
Clooney86 Orjinal Mesajı Yazan: juzam yok ONUR yok başka bi sitede adam oyunu bitirdim diye konu açmış iyi dalga geçmişler çocukla ayrıca konuyu açan arkadaşada şunu söyliyim yükle oyunu ve 3-4 gün sabret yeni transferlerin olduğu updateler çıkacak onları yükler yeni oyun açıp yeni transferlerle oynarsın Kardeş aradığım cevap buydu ...Herkese Teşekkürler..!