darkknight Kadınların her gün erkeklerin yılda bir yaptığı şey nedir? Not : sorunun cevabını bilmiyorum bunu öğrenme amaçlı yazdım zaten ark. la idaa ya girdik kazanmam lazıım :D
darkknight vallağa bende çook merak ettim önceden duymuş biri olsada hem ben idaayı kazzansam hemde merakım geçse :D bi taşlı iki kuş
darkknight dedikodu dendi - alışveriş dendi- makyaj yapmak dendi hatta hatta koltuk altı kıllarını almak dendi :D ama bunlar bilmecenin kriterlerinin hepsini uymuo :)
SoniC İskoçya'lı erkeklerin yılda bir kere giydikleri etek (geleneksel bayramı gibi bişe) kadınlar hergün :)
SoniC Bende bişey yazıyorum...İki elinle tutarsın,dibine kadar sokarsın :) Benim soruya cevap yazmaya kimsenin cesareti yetmemiş :D cvp:Çorap :p
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: SoniC Bende bişey yazıyorum...İki elinle tutarsın,dibine kadar sokarsın :) benim aklıma gelen sorunun cevabı değildir umarım :D:D:D:D
SoniC Orjinal Mesajı Yazan: BAMBAM benim aklıma gelen sorunun cevabı değildir umarım :D:D:D:D Yok değildir :D
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: SoniC İskoçya'lı erkeklerin yılda bir kere giydikleri etek (geleneksel bayramı gibi bişe) kadınlar hergün :) İyi aklına gelmiş valla