cracks işte yılın oyunu... :D nekadar fazla bira şişesi okadar soyunuş :D http://www.oyyun.com/oyna.asp?id=269 tıkla oyna
Venom o başlık ne öyle:D **Edit: bu arada ben bu oyunu oynamıştım daha önce** **Edit 2: 10100 yaptım**
cracks Orjinal Mesajı Yazan: ismet_nash gine azdırcan dimi milleti soyun kızları dan sonra :D :D :D uzun zamandır verilmiodu :D :D oynasınlar biraz yaf :D
cracks alaaaaaaaaaaaaaah olamaz yaaaaaaaaaaa 11900 ya 1 tane daha alsam...aman allahııııııım :D edit:buseferde 12000 yaptım ama resim çalışmadıııı :mad:
.ArThuR. yaaa müyhiş bi oyun da ilk bölümler çok sıkıo yawaş yawaş gelio şişeler ama keşke hep öle gelsede oyunu kazansak:D
cracks Orjinal Mesajı Yazan: amateur Sinir oldum, en fazla 8000'deki resmi açabildim, hiç 10000 olmadı :,( ben göğüsleri açtım.sora 12000 yaptım.galiba 12000 de aşaı indirio.ama resim donmuştu.2. resimden sora ilerlemedi...
dream_team yaw en fazla 7600 yapıyom sinir oldum şöyle 10000-1200 falan yapan varsa resmi bizimle paylaşsın
RubenMartin Orjinal Mesajı Yazan: bymetinay bu oyun benim bilgisayarımda var ama bi türlü anadan doğma yapamadım senin yerinde olsam oyuna falan yama yapardım :)