mayazb Orjinal Mesajı Yazan: mayazb Acaba bu tsl face'leri bittikten sonra türk hakemlerinin facelerini yapabilme olasılığınız var mı? Ya acaba benim bu önerim ne oldu hiçbir yorum yapılmadıda yinede ben bidaha hatırlatıyım,böyle birşey olması mümkün mü Ahmet çakar,erman toroğlu face'i falan :D :D :D
Sarpus Orjinal Mesajı Yazan: mayazb Ya acaba benim bu önerim ne oldu hiçbir yorum yapılmadıda yinede ben bidaha hatırlatıyım,böyle birşey olması mümkün mü Ahmet çakar,erman toroğlu face'i falan :D :D :D bu onerine bnde katılıyorum eger ole olursa super olur collinanın varda bizim hakemlerin neden olmasın!!!
SonKatip Bir aksilik olmazsa Packi yarın yayınlıyorum. Ondan sonra hakemler, istek faceler, eksik faceler v.s.lerle ilgilenebilirim. :)
Ahmetk46 **Abi hani şu classic italyaq,fransa filan varya eğer bi boş vaktiniz olursa onu klasik türkiye yaparmısınız!....Rıdvan Dilmen,Rıza Çalımbay,Şenol Güneş,Tanju Çolak!....**
alperenash abi sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah yakında çıkıyor kaç mb olur bu patch abi :D :drooling: :drooling: :drooling:
Chenille Orjinal Mesajı Yazan: Ahmetk46 Abi hani şu classic italyaq,fransa filan varya eğer bi boş vaktiniz olursa onu klasik türkiye yaparmısınız!....Rıdvan Dilmen,Rıza Çalımbay,Şenol Güneş,Tanju Çolak!.... güzel bir fikir!
SonKatip TSL MEGA FACE VE HAIR PACK YAYINLANMIŞTIR. Ayrıntılı bilgi, download, soru ve sorunlar, yorumlar ve öneriler için ">http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=50110>font color=Red>TIKLAYINIZ...!