ballack31 3 kutuyu arbaya koyuyorum hırsızlık yapmada ama bellek read omadı diye bişi çıyo ne yapmalıyım:confused:
AdreNaline Escula of The Streets bölümünde (Manny ile olan ilk bölüm) takip ettiğim adam arabasından inip de depoya girmiyor... Neyi yanlış yaptım acaba?
WippenmerT revengers tragedy bölümünde galiba son bölüm ana senaryonun botla helikopteri takip ediyoz little jacop un getirdigi heikopterin altına yetişemiyom helikopter hemen havalanıyo dimitri got away diyo
wickedqame san andreası uçak okulunu geçemediğim için bıraktım. Baskalarına save dosyasını yolluyorum oyundan atıyor. Millet GTA 4e geçti ben daha san andreası bitiremedim :)
Baraka Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame san andreası uçak okulunu geçemediğim için bıraktım. Baskalarına save dosyasını yolluyorum oyundan atıyor. Millet GTA 4e geçti ben daha san andreası bitiremedim :) Aslında bende San Andreas ve Vice City'yi şehirde gezmek için oynamıştım. Lay lay lom amaçlı:) Ama GTA IV'ı bitirdim.
wickedqame Bende zaten görev geçemediğim için hep gezip tozuyorum:) Kumar hastası oldum:P Baraka, GTA IV bitrmekte çok zorlandın mı?
Baraka Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Bende zaten görev geçemediğim için hep gezip tozuyorum:) Kumar hastası oldum:P Baraka, GTA IV bitrmekte çok zorlandın mı? Sadece senaryosunu bitirdiğimden zorlanmadım. %60'ta bitiyor zaten. Gerisi 200 güvercin vurma, yarışları kazanma gibi eğlenceler:)
wickedqame Ya uçak okulunu falan bitirdim baya geçtim. Şimdide uçak los santosa gelmeden arkasındaki kırmızı coronaya girmen gerekiyo ama uçağın hızı ona yetmiyo. geçemedim bi türlü.
by prince ben o ucaaa yaklasmadan yavaslıyorum geldiini gorunce dönuyorum ucagın arka kısmındayken corona ya yaklasıyorum o zaman video baslıo ucagın içine atlıyo sonra ucagın içindeki adamları öldürüp uçagı kumanda ediyosun sonra denizin ortasına doğru götürüyo gittiinde karlı bi ülke cıkıyo orda grev dvm ediyo
akil13 Arkadaşlar, benim GTA türk te oyunu kaydedince, bir sonraki açışımda hata veriyor, "Hata raporu gönder,gönderme"diye, ne yapabşilirim,eğer eksik bir dosya varsa upload eder misiniz
emre_pendik arkadaşlar benimde gecemediğim s bölümü var yani uçak sertifika bölümü uçağı uçururak yuvarlak kırmızı çebrerler var onları gecemiom yokmu bunun hilesi
Vanquish Selam gençler, GTA 4'e yeni başladım, amacım BMW e36 m3 aracı kullanmak :) ne yapmalıyım nerden bulurum bu aracı, ne kadar ilerlemem gerekiyor veya hilemi yapmam gerekiyor? cevaplarsanız sevinirim.. ">
DoHaVO Selam gençler, GTA 4'e yeni başladım, amacım BMW e36 m3 aracı kullanmak :) ne yapmalıyım nerden bulurum bu aracı, ne kadar ilerlemem gerekiyor veya hilemi yapmam gerekiyor? cevaplarsanız sevinirim.. "> Buradan indirebilirsin bende genelde burayı kullanıyorum.
Vanquish Selam gençler, GTA 4'e yeni başladım, amacım BMW e36 m3 aracı kullanmak :) ne yapmalıyım nerden bulurum bu aracı, ne kadar ilerlemem gerekiyor veya hilemi yapmam gerekiyor? cevaplarsanız sevinirim.. "> Buradan indirebilirsin bende genelde burayı kullanıyorum. dostum çok sağol tamda aradığım buydu ;) rar'dan çıkan comet.wft-wtd uzantılı dosyaları ne yapıyoruz, kısaca bilgi verir misin?