_SyMpHoNy_ Orjinal Mesajı Yazan: cannnn catalyst bölümü nasıl geçiliyor? kamyonete bincen.haritadaki yere gidip herkesi öldürcen. trene bincen sonra Ryder seni kamyonetle takip etmeye başlıcak ona 10 kutu atcan umarım yardımcı olmuşumdur :D
alpachino88 ya gta sa severler kıza vermek için çiçek bulmam lazım bilen varmı yerlerini bilenlerden rica olunur
bandobras bak 2 yolu var..... 1)trenin üstüne atlamaya çalış ilk şehirdeyken rampalar var..... 2)biraz yana açılıp adamın öldürmesini bekleyceksin...sende yardım et;)...ama gelen trene dikkat et
uurture **Bende Gta Sanandreas'a yeni başladım ryder görevi sadece o kaldı kamyonetle askeriye mi ne gidiyoz ordan 6 tane kutuyu kamyonet gibi bişeye koycaz ama küçük araçla kutuları nasıl alıp koyçam bi yardım ederseniz sevinirim. veya save dosyasını atayım bi kişi yapsın onu.**
SkyJacker. o görevde kutuları araca numlock tuşlarıyla koyuyorsun . ama dikkat et etraf da askerler sürekli ateş ediyor :)
uurture O görev basitmiş bişey sanmıştım bide 2 ile aşağı 8 ilede yukarı tuşlarıyla koycan geçtimde oraları sweet görevinde anlamadım hata raporu verdi fbı polisle çatışıyon sonra kaçıyon arabadan atlıyosun reklam tabelasından aşağıdaki yola fırlıyor tırla çarpışıyo ondan sonraki görevde hata raporu verdi hiç bir yamada yüklemedim yeri bu değil ama bi yardım eli atsanız veya o bölümle ilgili bikaç bilgi verseniz.
SkyJacker. o bölümü hatırlayamadım , biraz daha açarsan yardımcı olabilirim . gta hata raporu veriyorsa başka bir crack denersen sorunun çözülür
Yarra Yering ben biliom o bölümü aynısı bendede oldu gittim o görevin yapılmış savesini indirdim başkada sorun çıkmadı
eren ve carlos bende arabaya 2 tane adam bindirmek için tuşlar var onları bulamadım onlar binmeden sen binemiyorsun
bandobras mouse sağ tık yapacaksın adamın üstüne yeşil çıkacak h veya g ye basıcaksın olucak;) respect artıkça alabileceğim adam sayısı artıyor:D
antonydeniz ya araba zıplatma bölümünü nasıl geçeceğim ya yön tuşlarıyla yapılan varya o kadar yaklaşıyorum ama bir türlü olmuyo bir yerinde kopuyorum ya acil yardım
OziLy Arkadaşlar ben save dosyamı versem zeronun new model army yani yeni model ordu görevini geçer misiniz? http://www.speedyshare.com/682323412.html