Cesc Orjinal Mesajı Yazan: Tearaway Orjinal Mesajı Yazan: Misery_Lq Mercurial SL çıktı,birkaçgün oldu zaten..Elime ilk geçen,o siyah kramponun üzerine,burna kadar pembe nike işaretli şeydi..Krampon demeye bin şahit..Umarım adamakıllı yeni renk dizayları yaparlar.. Ve Nike Web Sitesi'nden birkaç görüntü.. ben çok beendim valla ama siyah turuncu daha ii olabilirdi deişik renkleri kesin çıkar ztn beklicem ama bu ayakkabı türkiyeye geldimi ? Barçın'a yılbaşı civarında gelecek. Yalı'ya daha sormadım ama ona da sorarım Çünkü çok sallıyolar bu konuda. Eylülde MV 4 'ü sorduğumda 1 ay sonra gelecek demişlerdi, ama krampon daha çıkmadı bile piyasaya:)
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: CRQ MV 3'ün son çıkan mavi renginin halı sahasını arıyorum bende.Gören duyan var mı?!? İzmir'de var, gören de benim:)
CRQ Mavi MV3'ün halı saha modelini aldım steam tf olarak geçiyor sanırım tek kelimeyle mükemmel bir model,renk. :)
gsDavidBeckhamgs Orjinal Mesajı Yazan: CRQ Evet İzmir Barçın Spor'da varmış :) ,Antalya'da bulamazsam oradan getirticem sanırım :) Kargo Üçreti Bedavamı Banada Getirt:D:D:D:D:D
Misery_Lq Orjinal Mesajı Yazan: gsDavidBeckhamgs Orjinal Mesajı Yazan: CRQ Evet İzmir Barçın Spor'da varmış :) ,Antalya'da bulamazsam oradan getirticem sanırım :) Kargo Üçreti Bedavamı Banada Getirt:D:D:D:D:D Nasıl güldüm,anlatamam.. :rolleyes:
ankaraguclu71 ARKADASLAR BEN NİKE T 90 ALACAM AMA RENGİNDE KARAR VEREBİLMİŞ DEGİLİM SİZCE HANGİ RENGİ GÜZEL???
Misery_Lq Orjinal Mesajı Yazan: ankaraguclu71 ARKADASLAR BEN NİKE T 90 ALACAM AMA RENGİNDE KARAR VEREBİLMİŞ DEGİLİM SİZCE HANGİ RENGİ GÜZEL??? Siyah çok sıradan oluyo,sarı&beyaz bence..
CARSI_58 arkadaşlar istanbulda nike kramponların bütün çeşitlerini bulabileceğim spor mağazası var mı
ankaraguclu71 Orjinal Mesajı Yazan: Misery_Lq Orjinal Mesajı Yazan: ankaraguclu71 ARKADASLAR BEN NİKE T 90 ALACAM AMA RENGİNDE KARAR VEREBİLMİŞ DEGİLİM SİZCE HANGİ RENGİ GÜZEL??? Siyah çok sıradan oluyo,sarı&beyaz bence.. sarı beyaz var mı? ben sarı-siyah olarak biliyorum.
Predator JR Bu ayakkabının halı sahasını aldım çok rahat kramponuda var bende mavisi oln bunun ancak nike kadar rahat deil ama topa vuruşlarda rahat
mfaktas Orjinal Mesajı Yazan: CARSI_58 arkadaşlar istanbulda nike kramponların bütün çeşitlerini bulabileceğim spor mağazası var mı boynerde olması lazım ya da anadolu yakasındaysan altunizade capitole git orda hm boyner wr hem de nike maqazası wr
CARSI_58 Orjinal Mesajı Yazan: mfaktas Orjinal Mesajı Yazan: CARSI_58 arkadaşlar istanbulda nike kramponların bütün çeşitlerini bulabileceğim spor mağazası var mı boynerde olması lazım ya da anadolu yakasındaysan altunizade capitole git orda hm boyner wr hem de nike maqazası wr eyvallah dostum
SeMiHya arkadaslar ben bısey sorucam ya ben dun NK TIEMPO GURI FG ayakkabı aldım bunu halısaha yada suni cimde kullanabılırmıyım sımıdden tesekkurler http://www.soccer.com/Images/Catalog/ProductImages/300/86627.JPG
CARSI_58 Orjinal Mesajı Yazan: SeMiHya arkadaslar ben bısey sorucam ya ben dun NK TIEMPO GURI FG ayakkabı aldım bunu halısaha yada suni cimde kullanabılırmıyım sımıdden tesekkurler http://www.soccer.com/Images/Catalog/ProductImages/300/86627.JPG kullanırsın
veliblue Bence kullanabilirsin, çünkü kendimden biliyorum, ben de "Adidas Predator" kullanıyorum profesyonel, dişli ve memnunum İşte resimler:
CRQ Arkadaşlar Nike Mercurial Vapor I ve II'yi arıyorum? Oldukça eski modeller ama gören duyan varsa bilgilendirirse sevinirim.