Cesc Orjinal Mesajı Yazan: Щїтсђ ќїлφ® 2 hafta önce bundan aldım ilk defa krampon giyiyorum oldukca memnunum. R10 T90 tarzı biraz. Ama ben tipini pek sevmiyorum ve üstünde Ronaldinho yazmasından dolayı da eksi alıyo benden ve alınmayacaklar listesinde:)
Cesc Adın yazmasında (ki Avrupa'da falan avr üstünde adının yazması işi; bakınız: nike id) başka birinin adı da yazmasın:)
cracks r10 tiempo'yu sevmyirotum ya. bakalım mercurial vapor IV kılık oalrak hoşuma giderse onu alıcam o olmassa f50 gibi gözüküyo.
MacTavish Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Orjinal Mesajı Yazan: Щїтсђ ќїлφ® 2 hafta önce bundan aldım ilk defa krampon giyiyorum oldukca memnunum. R10 T90 tarzı biraz. Ama ben tipini pek sevmiyorum ve üstünde Ronaldinho yazmasından dolayı da eksi alıyo benden ve alınmayacaklar listesinde:) Ronaldinho yu sevdiğimden değil rahatlığı ve rengi için aldım zaten seçme şansım yoktu babam aldı:p
Misery_Lq **R10 siyah bendede var..Adidas F50,F30 denedim,Nike T90(eskisi) ve laser,yenisi her rengi var(:))..Ne ararsan var öyle diyim en iyisi :) En iyi ikiliyide söyleyeyim ben,Adidas F50 ve Nike Air Zoom C.II **
CRQ Mercurial Vapor dışında bir ayakkabı giyeceğimi zannetmiyorum artık :) Kesinlikle mükemmel bir ayakkabı yalnız mv4'ü pek beğenmedim nike işaretini abartmışlar biraz :S Ama yinede vazgeçmem :D
Cesc Mercurial SL piyasa çıktı. Başka rengi çıkmadan kesinlikle almam, çünkü simsiyah krampona pembe büyük bi nike işareti koymuşlar. Pembe berbat duruyo.
CRQ Evet o renk benimde hoşuma gitmedi :S Beyaz,gümüş,altın veya mavi rengi çıkmadan almam.Fakat Vapor I bile bu ayakkabıdan daha estetik ve güzeldi onu söyliyeyim :)
hudai bence çok daha farklı duruyor tarz yani ben sabredemiyorum bi bulsam hemet atlıycam ayakkabıya.
Misery_Lq Mercurial SL çıktı,birkaçgün oldu zaten..Elime ilk geçen,o siyah kramponun üzerine,burna kadar pembe nike işaretli şeydi..Krampon demeye bin şahit..Umarım adamakıllı yeni renk dizayları yaparlar.. Ve Nike Web Sitesi'nden birkaç görüntü..
Cesc Misery_Lq eline sağlık bn üşenmiştim ss almaya, ondan sadece çıktı demiştim:) Dediğim gibi başka rengi çıkmadan almam imkansız.
CARSI_58 arkadaşlar nike kramponları satan bi mağaza önerir misiniz ama bütün çeşitlerinin olacağı bi mağaza istanbul civarinda
Tearaway Orjinal Mesajı Yazan: Misery_Lq Mercurial SL çıktı,birkaçgün oldu zaten..Elime ilk geçen,o siyah kramponun üzerine,burna kadar pembe nike işaretli şeydi..Krampon demeye bin şahit..Umarım adamakıllı yeni renk dizayları yaparlar.. Ve Nike Web Sitesi'nden birkaç görüntü.. ben çok beendim valla ama siyah turuncu daha ii olabilirdi deişik renkleri kesin çıkar ztn beklicem ama bu ayakkabı türkiyeye geldimi ?