Merak içindeyim arkadaşlar, kendi kendime soruyorum sürekli...Ben neden burdayım diye...Şimdi ne diyo bu adam diceksiniz siz, konuyu biraz açayım, ilk bakışta kişisel bi konu gibi görünmesine rağmen bir anket havasında olucak, tabii millet konuyu ne kadar takar orası da bilinmez ya...
Şimdi işin özü, bakıyorum, sitenin ismi soccercenter, yani futbol merkezi türkçesiyle... 4 ana başlığa ayrılıyo gördüğüm kadarıyla, hatta ana sayfayı göreli baya uzun zaman oldu, sallıyo da olabilirim, pes, fifa, fm, cm falan feşmekan....
Sonuca gelirsek ben şu oyunların ne birini oynarım, ne birinden hazzederim, hatta oyun camiasında en sevmediğim kıl kaptığım tarz oyunlar futbol oyunlarıdır...Menejerlik desen işim olmaz...
Genel itibariyle futbolla da alakam yoktur, takım bile tutmam o derece...Bu sene ligde kim şampiyon oldu belki sadece onu bilirim (fenerdi di mi?)
Zaten bu foruma da arkadaş davetiyle girdim...Yoksa sitenin adını bile bilmiyodum...
Evet kısaca burda benim gibi futbolla ve futbolun olduğu hiçbişeyle alakası olmayıp da şu forumu kullanan başka bir allah'ın kulu yok mu, var mı merak ediyorum...
Benim gibi olan herkese de +rep veriyorum , deermişim, tabii demem :) öyle bi durumunuzu sorayım dedim ... :)