Orjinal Mesajı Yazan: iddalist
O zaman ülkenin geri kalanı gavur mu? Bir kere bu tür şeyler saçma ve uydurma yok benim tanıdığım var yok öyle olmuş yok böyle olmuş. Gerçekten dinine bağlı bir insandan böyle birşey duydunuz mu? Yok çünkü ve o dersanelerden kesinlikle kayıt bilgileri istenmiyor. Yani kimin gidip gitmediğini bile bilmiyorlar. Fem dersanelerine de gelince Türkiye'nin 1 numarılı kurumunun 1 numaralı dersanesidir ve aksini tartışmak komikliktir. Askeriye ye alımlarda görevli mülakat yapan ekibin içinde benim yakın bir akrabam var. Adam bile yalan deyip gülüyor, bizim sözde Müslümanlarımız hala aynı şeyi iddaa ediyorlar. Niye mi kendileri dinsiz ve gavurlarya Müslümanların para kazanmasını istemiyorlar. Ama çok komik duruma düşüyorlar her yıl ilk dereceler, bilim olimpiyatlarında derece alan öğrenciler hangi kurumlardan çıkıyor bir baksınlar.
Arkadaşım sen niye celallendin. Biz diğer dershanelere gavur demedik. Sadece Fem dershanesinin muhafazakar bir dershane olduğunu söyledim. Fem in tam olarak olup olmadığını bilmiyorum ama bizim burada Zağnos dershaneleri diye bir dershane var. O dershanede kız ve erkek sınıfları ayrı.
Dershanelerde neyin öğretilip öğretilmediği değil, o dershanenin sahiplerinin muhafazakar kişler olması önemli askeriye için. Hem bunu bana değil git askeriyeye sor. Ama bizim buradaki Zağnos buranın en iyi dershanesi. Türkiye genelinde de bence Fem Dershanesi Türkiye'nin en başarılı dershanelerinden biri. Ben hiç dershaneye gitmedim hayatımda, bunlar benim duyumum. Ama dershanenin başarılı olmasına değil, muhafazakar olmasına bakıyor askeriye.
Aslında senin de dediğin gibi kimin nereden geldiğini bile bilmiyorlar ama ileride bir gün olurda ortaya çıkarsa kötü oluyor. Senin akrabanın hangi askeri görevde yer aldığın bilmiyorum ama böyle muhafazakar dershanelere gidip de göreve başladıktan sonra görevden alınan kişiler var. Bunu bana hava astsubayı olan babam söylüyor.