scarface1023 Orjinal Mesajı Yazan: x_large Tam hatırlamıyom :confused: ama eğer helena ammu-nation daki hatunsa onun için zayıf olcan ve sex appealin full :hihi: olmalı Abi osaman sifre kullanırım.Ne yapalım.Kaslı olsam olurmu. :confused:
serkansengil ii de sexappeal nasıl full olacak en pahalı kıyafetleri aldım haftada bir traş oluyom hayvan gibi vücut yaptım ama göstergenin % 50 sini ancak geçebiliyom. nasıl olcak bu iş.
yetkiiin Şu resimdeki Fun ne oluyo ben ilk defa karşılaştım kızla çıkarken ne yapmam gerek arabayı hızlı sürüyom çok hızlı yavaş sürüncede çok yavaş diyo bişey anlamadım YARDIM!!!!!!
Dagmadaner kızın ne kadar eğlendigini belirtir.. millie hariç tüm kızları tavladım. onu tavlayamıyorum çünkü bulmaıyorum. bulamamamamın sebebi onu kumarhaneyi soymadan önce öldürmem gerekmisti...
*EmPeRoR* Orjinal Mesajı Yazan: MercilesS Hayır meet:Kate Kate adlı kız ile tanışacağın yer eğer oraya gidersen Kate ile tanışırsın. Mesela araba okuluında da bir kız var ama nasıl tavlanacağını bulamadım. Ondan sonra Catalina'dan görev aldığımız yerin hemen yakınında bir kasaba var orada bir kız var. Ama o Kızı tavlaman için kaslarının az olması gerek galiba çünkü kız kaslarla alakalı bişeyler söylüyo. Bu kızı ateş ederken bulabilirisiniz. Bir de tavsiye Kate'i sakın hamburgerciye götürmeyin kız sevmiyor oraları. Bu arada Catalina bizim geçici sevgilimiz. Yani birkaç görevden sonra bir daha göremiyoz. BEYLER ARABA KURSUNDAKI KIZI TAVLAMAK IÇIN SADECE SEX APPEAL FULL OLSA YETERLIDIR...
yetkiiin Orjinal Mesajı Yazan: Dagmadaner kızın ne kadar eğlendigini belirtir.. millie hariç tüm kızları tavladım. onu tavlayamıyorum çünkü bulmaıyorum. bulamamamamın sebebi onu kumarhaneyi soymadan önce öldürmem gerekmisti... Nasıl eğlendircem?... Ben de millie'yi öldürdüm geri gelmiyo heralde :confused:
MercilesS Yemeğe götür, kızın ismi ne bu arada. Ona göre bişey söyleyelim çünkü her kızın zevkleri farklı. :D
scarface1023 Onu bende bi turlu nasıl eğlendiriceğimi bulamadım.(barbara)Bi taktik verin.Hapsi full bi o başlarda. :sly: