*EmPeRoR* Bak bi ilk sevgili var yangindan kurtardigimiz Bi Cesar Vialpando nun kardesi:Catalina Bi araba kursunda bi kadin var ama onun için sex appealin full olmali Bi 3. adada görevden sonra olacak gerisini hatirlayamadim.Hatirlarsam sölerim...
yetkiiin http://img278.imageshack.us/img278/637/gtagizlibolumler3vx.jpg Meet: .... yazan yerlerde kızlar var git görürsün
yetkiiin Abi hepsi değişik şeyden hoşlanıyo biri zayıflıktan biri şişmanlıktan biri çekicilikten Hayır sadece 2 kız yapıyoz görevde diğerlerini sen buluyon
scarface1023 O zaman ben sadece 3kız yapbildim.Peki oburlerini nasıl balıca.Biraz acabilirmisin.Konusmak istersen scarface1023@gmail.com veya foruma yaz.
yetkiiin Orjinal Mesajı Yazan: polattekstil höşşşş bu haritadaki işaretli bütün yerlerde sevgilimiz mi var Hayır onları sen tavlıycan
scarface1023 İşte onları nasıl tavlıyacaz veya nerde bulacaz.Açarmısın.Bide haritada mesala meat:kate yazıyo.Onun işyeri anlamınamı gelio.
yetkiiin Orjinal Mesajı Yazan: scarface1023 O zaman ben sadece 3kız yapbildim.Peki oburlerini nasıl balıca.Biraz acabilirmisin.Konusmak istersen scarface1023@gmail.com veya foruma yaz. Kızların yanına gidince onlar konuşur
MercilesS Bide haritada mesala meet:kate yazıyo.Onun işyeri anlamınamı gelio. Hayır meet:Kate Kate adlı kız ile tanışacağın yer eğer oraya gidersen Kate ile tanışırsın. Mesela araba okuluında da bir kız var ama nasıl tavlanacağını bulamadım. Ondan sonra Catalina'dan görev aldığımız yerin hemen yakınında bir kasaba var orada bir kız var. Ama o Kızı tavlaman için kaslarının az olması gerek galiba çünkü kız kaslarla alakalı bişeyler söylüyo. Bu kızı ateş ederken bulabilirisiniz. Bir de tavsiye Kate'i sakın hamburgerciye götürmeyin kız sevmiyor oraları. Bu arada Catalina bizim geçici sevgilimiz. Yani birkaç görevden sonra bir daha göremiyoz.
yetkiiin Orjinal Mesajı Yazan: scarface1023 Helena neden hoslanıyo.Cozen varsa bana cevap yazsın.Bide barbara nerde oturuyoo. Tam hatırlamıyom :confused: ama eğer helena ammu-nation daki hatunsa onun için zayıf olcan ve sex appealin full :hihi: olmalı