shadow_fk Oyuncular takımlarla anlaltı ama sözleşme imzalayan yok..Bildiğim kadarıyla 22 Temmuz da imzalanmaya başlıyodu...Ses seda yok ??
shadow_fk Keyon Dooling Orlando Magic ile anlaştı..3 yıllığına anlaşan Keyon toplam 10$milyon alacak. Ve Orlando nun ilk 5 point guard ı belli oldu..Steve Francis 2 numara oynar...bence tabiki..
GOZİT Orjinal Mesajı Yazan: shadow_fk Oyuncular takımlarla anlaltı ama sözleşme imzalayan yok..Bildiğim kadarıyla 22 Temmuz da imzalanmaya başlıyodu...Ses seda yok ?? 28 temmuz da başlıyor Keyon Dooling Orlando Magic ile anlaştı..3 yıllığına anlaşan Keyon toplam 10$milyon alacak. Ve Orlando nun ilk 5 point guard ı belli oldu..Steve Francis 2 numara oynar...bence tabiki.. babalar gibi nelson var geçen sene Yahoo Fantasy de iyi puan getirmişti
Engin-gs Orjinal Mesajı Yazan: GOZİT 28 temmuz da başlıyor Evet. Aslında 22'sindeydi ama oyuncular anlaşamadığı ve birçoğu açıkta kalacağı için 28'ine kadar uzatıldı.
CarlosSantana imza süreleri önümüzdeki salıya kadar uzatılmış aslında geçen cumaydı normal süre ama iyice uzadı ama iyi olacak çünkü biçok oyuncu hala fa onların anlaşması bekleniyor
CarlosSantana jasikevicius sürpriz yaparak indiana'yla sözleşme imzaladı 3 yıllık $12 milyon doğrusu şaşırdım utah veya boston'a gitmesini bekliyodum inşallah tinsley yedek kalmaz
WaRCrafT Orjinal Mesajı Yazan: Engin-gs Cleveland Cavaliers , Larry Hughes'dan sonra Donyell Marshall'ı da kadrosuna kattı. NEEEEEEEE YAV BEN DONYELL MARSHALL SIZ TORONTO DUŞUNEMİYORUM :,(
All for one.One for all. alışırsın warcraftcım zaten 2 maç torontoya kodum bööle alışırsın azıcık da cleveland ı düşün.
Alikevicius Orjinal Mesajı Yazan: CarlosSantana jasikevicius sürpriz yaparak indiana'yla sözleşme imzaladı 3 yıllık $12 milyon doğrusu şaşırdım utah veya boston'a gitmesini bekliyodum inşallah tinsley yedek kalmaz sonunda jasikevicius u nba de izleyebilcez. Çok iyi oyuncu bana göre. Ayrıca Indiana pacers lı olarak daha da bi sevindim.
GOZİT Orjinal Mesajı Yazan: All for one.One for all. samuel dalembert 76ers la sözleşme imzaladı. niye kaç günlük haberi yazdın anlamadım
All for one.One for all. Orjinal Mesajı Yazan: GOZİT niye kaç günlük haberi yazdın anlamadım Ben de neden değini anlamadım çünkü burada yazmoıodu.
_1903_Ailton_ Larry Brown Knicksle anlaştı hayırlı uğurlu olsun hem Dalembert habri eski değil yanlış hatırlamıyosam dün açıklandı Brown'a başarlar dilerim
beko macijauskas hangi takımla anlaşmıştı beyler o da geldi nba e ama hangi takımla anlaştı? bilgisi olan var mı?