gurayerdem sevdigine sarılmayan ölsün!!!! gerci ben simdi sarılamıorum sevdigime offf ooofff...cünkü tatile gitti ankarada diil :(:(:(
masterran Orjinal Mesajı Yazan: gurayerdem sevdigine sarılmayan ölsün!!!! gerci ben simdi sarılamıorum sevdigime offf ooofff...cünkü tatile gitti ankarada diil :(:(:( abi naaptın sen ya, niye ölsün...gaza gelme hemen..
*EmPeRoR* Abi konuyu dagatmayin. :sly: Gerçekten çok güsel bir hikaye.Tesekkürler.Allah'in sopasi yoq valla :)
cracks Orjinal Mesajı Yazan: *EmPeRoR* Abi konuyu dagatmayin. :sly: Gerçekten çok güsel bir hikaye.Tesekkürler.Allah'in sopasi yoq valla :) allahın sopası bu durumlarda kuullanılmaz.:) bilgisayarıma bu resim olmasına rağmen ilk defa okudum güzelmiş...
masterran Orjinal Mesajı Yazan: Cristiano® ewt çok güzel bir olay... inanılmaz derecede fevkalade bi yorum... :)
Zaradene Orjinal Mesajı Yazan: gurayerdem sevdigine sarılmayan ölsün!!!! gerci ben simdi sarılamıorum sevdigime offf ooofff...cünkü tatile gitti ankarada diil :(:(:( sarılırım sarılmam bilader sanane? gaza gelip şaçma şaçma konusmayalım
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: gurayerdem sevdigine sarılmayan ölsün!!!! gerci ben simdi sarılamıorum sevdigime offf ooofff...cünkü tatile gitti ankarada diil :(:(:( tmm bi yere kadar doğru ama şimdi burda sewgilisi olmayan insanlar var dimi :( :sly: ne hava atıyon :mad: allah alla h yaa :D :D :) neyse şaka yanlış anlama simgelri :)
Dabulu doğrusu sarılmaya bu kadar meraklı olduğunuzu sanmıyordum :) herneyse buradan size kayahanın sarılınca sana şarkısını yolluyorum :D
Venom Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RoNaLDo tmm bi yere kadar doğru ama şimdi burda sewgilisi olmayan insanlar var dimi :( :sly: ne hava atıyon :mad: allah alla h yaa :D :D :) neyse şaka yanlış anlama simgelri :) evet arkadaş çok haklı olan var olmayan var offff offfff ama yazı güzelmiş