ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 En sevdiğim konular kendi açtığım 2 konu olan "Nba Hakkında Her Türlü Haber Buraya" ve "Kız Tavlama Taktikleri" konularıydı... Ama maalesef "Kız Tavlama Taktikleri" konusu kapatıldı... baya istikrarlı konular açıomusun sende haa ;)
NORTON Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 En sevdiğim konular kendi açtığım 2 konu olan "Nba Hakkında Her Türlü Haber Buraya" ve "Kız Tavlama Taktikleri" konularıydı... Ama maalesef "Kız Tavlama Taktikleri" konusu kapatıldı... valla Kiz tavlama taktikleri Rekor cevaba ulasmisti be
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RoNaLDo baya istikrarlı konular açıomusun sende haa ;) "Istanbul'da Kar Alarmı" ve "Her Türlü Komik Resim Buraya" da benim konular... ;)
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 "Istanbul'da Kar Alarmı" ve "Her Türlü Komik Resim Buraya" da benim konular... ;) zuahah baya bi istikrar baya :D
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: NORTON valla Kiz tavlama taktikleri Rekor cevaba ulasmisti be Çok güzel konuydu ama maalesef 965 mesajda kapatıldı ve bütün Scn yasa boğuldu :p O konu Aralık'ta kapatıldı yani tam 7 ay oluyo eğer şimdiye kadar devam etse rahat 2500 mesaj olurdu...
CarlosSantana Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 "Istanbul'da Kar Alarmı" ve "Her Türlü Komik Resim Buraya" da benim konular... ;) istanbul'da kar alarmı manyak konuydu ya çok eğlenioduk bi an önce tekrar kışın gelmesini ve o konunun canlanmasını bekliyorum :)
ismet_nash Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 En sevdiğim konular kendi açtığım 2 konu olan "Nba Hakkında Her Türlü Haber Buraya" ve "Kız Tavlama Taktikleri" konularıydı... Ama maalesef "Kız Tavlama Taktikleri" konusu kapatıldı... merak etme Nba Hakkında Her Türlü Haber Buraya konusuda kapadı :p :D ama neden kapatıldığını anlamış değilim ha :mad: :confused:
ismet_nash Orjinal Mesajı Yazan: NORTON ben en cok "Yardiiiiiiiiiimmmmmmmmmm Ediiiiiiiiiin" diye Basliklari seviyorum hehe... acımasız bir kişiliğin var herhalde :D :D :p :p
NORTON Orjinal Mesajı Yazan: ismet_nash acımasız bir kişiliğin var herhalde :D :D :p :p evet en cokta o konularin kilitlendigini görmek hosuma gidiyor hehe
ismet_nash Orjinal Mesajı Yazan: NORTON evet en cokta o konularin kilitlendigini görmek hosuma gidiyor hehe o da güzel :p :D