6630 serhat_akın 9 arkadaşım Collia 2006 Haziranına kadar Hakemliye devam edecek İtalya Futbol Federasyonu İtalyadaki yaş sınırını 40 dan 41 çıkardı ama malesaf Almanyadaki finallerde görev alamıcak.Bu İtalya Futbol Federasyonundan yapılan resmi açıklamadır yani Collina hakemliği kendi istediği için değil Yaş sınırından dolağı bırakacaktı İtalya Futbol Federasyonu İtalyadaki yaş sınırını 40 dan 41 çıkardı ve de Uefa hakem yaş sınırını ülke federasyonlarına bırakmıştır kendi ülkesinde yaş sınırını dolduran hakemler otomatikman hem ülkesinde hemde Uefa ve Fifa organizasyonlarında görev alamıyorlar yani tıpkı Yapancı oyuncu sınırlaması gibi
LENNOX Ya siz bence benim sorumu anlamadiniz, ben diyorum ki collina pes4'de ve pes3'te hic oyunda olmadi, oyunun kapaginda olmasina ragmen...
6630 Haklısın sanırım reklam olsun diye Collina var belkide kendisi sadece bunun için para almıştır çünkü aslında Collin oyunda var ama uydurma bir isimle var Yani nasıl oyunda Galatasaray ve Beşiktaş uydurma isimle yer alıyordu yada bazı dünya yıldızları uydurma isimle ve yüz şeklile yer alıyordu aynen öyle çünkü oyunun orjinal yamasız olanında kel bir hakem var işte o Collina
ercanguney Orjinal Mesajı Yazan: Hasan Sas (11) HAKLISIN AMA ULTIMATE PATCHINDE VAR İSTERSEN Bİ YÜKLE.... arkadaşım ben yaklaşık 10 gündür bu forumlarda ULTIMATE PATCH arıyorum ama bulamadım sen yerini biliyosan bana söleyebilirmisin yada link verebilirmisin... şimdiden teşekkürler.. arkadaşlar :o
NecromanceR Ultimate Patch sitemizden kaldırılmıştır. Onun yerine türkçe spikerli TSL yamamız kısa süre sonra sizlerle olacaktır ...