LENNOX Arkadaslar Sizinde Dikkatinizi Cektimi, PES4 Orjinal Resminden Bildiginiz Gibi Henry, Totti ve Collina Var, Ama Benim Anlamadigim Bir Olay Konami Neden Collina'yi Oyuna Dahil Etmemis ?
LENNOX Bunu bilen varmi diye merak ettim cok merak ettim, senin adam olmadigini bu kurdugun iletisimden anlamis oldum bu arada...
Mc.Speedy LENNOX bende bilmiyorum ama sana bi uyarım olcak merak etmek hakkındır ama suç ilk önce childofottoman da ama senin de böle adam olmadığını burdan anladım bu forum a yakışmayan kötü sözlerdir lüften tekrarlama sana bi uyarıdır tabiki ben bişi yapamam ama forum yönetiileri bişiler yapar.....
LENNOX ok hasan sas anliyorum seni kendimi biran tutamadim boyle kendini bilmez insanlar mesaj sayim yukselsin diye buraya bos bos cevap yazdilarmi sinirleniyorum...
Mc.Speedy ok benim için problem değil yani herkes girip çıktığı bir ortam paylaştığımız için yani dedim.
blair_witch ya böle şeyler yazıcak olanların bu sitede yeri yok arkadaslar seviyeli olalım burası eğlence yeri kavga deil
childofottoman lennox kusura bakma ben ciddi olarak söylemedim şaka amaçlı öyle bi kelime kullandım ama sana teyit ederim bi daha böyle bişey tekrarlamayacağım
ysf1903 Orjinal Mesajı Yazan: blair_witch ya böle şeyler yazıcak olanların bu sitede yeri yok arkadaslar seviyeli olalım burası eğlence yeri kavga deil ben de katılıyorum bu site eğlence için lütfen bi daha bu sitede bööle seyler yasamayalım
-Connect- Arkadaşlar, childofottoman özürdilemiş ve bir daha olmayacak demiş, lütfen uzatmayalım ve konuya dönelim..
6630 Forum Yetkilisi arkadaşım bunlar gereksiz tartışmalar zaten vede ben diyer konuların oldugu bu sitede LÜTFEN HERKEZ OKUSUN! başlığı altında herkesi bu konuda dikkatli olmaya çağıran bir yazı yazdım ama oraya girmeyen olabilirdiye isterseniz yani tüm forum yetkilileri izin verirse girdiğim forumlarda bununla ilgili link verebilirim tabi siz isterseniz
LENNOX Tamam bende childofotoman'den ozur diliyorum biranda kaptirdim kendimi ya niye bukadar buyutuyonuz, ASIL KONUYA DONEK...
Mc.Speedy Umarım Pes 5 de olur ama adam bıraktı hakemliği ama bildiğime göre yüklediğimde ultimate patch de vardı ...Coliina
6630 LENNOX aradaşım ben sizden dolağı bu konuda yorum yazmadım tüm forumlarda benzer olaylar yaşanıyor iki gündür o yüzden herkez isterse yazdığım yazığı okusun diye burada belirttim Yani seninle veya diyer arkadaşla ilgisi yok yorumumun
LENNOX Orjinal Mesajı Yazan: 6630 LENNOX aradaşım ben sizden dolağı bu konuda yorum yazmadım tüm forumlarda benzer olaylar yaşanıyor iki gündür o yüzden herkez isterse yazdığım yazığı okusun diye burada belirttim Yani seninle veya diyer arkadaşla ilgisi yok yorumumun Peki Sayin Milletvekilim...