YeshiL **Başbakan Olmak İsterdim Hehe. Nedenine Gelince İyi Bir Yönetici Olduğu İnanıyorum ki Nitekimde Öyleyim Çoğu Organizasyonu Tek Başıma Halletmişimdir. Zengin Bir İş Adamı Olmak İsterdim Açık Konuşmak Gerekirse Sadece Güneydoğu Bölgesi İçin Çalışırdım Çünkü Bu Bölge Hep Dışlandı Ve Asimile Edilmeye Çalışıldı. Şair Olmak İsterdim Duygusal Biriyim Çoğu Zaman Oturur Şiir Yazarım Kendimce...**
Black God 1. Futbolcu olmak isterdim ( para :) ,şöhret:cool: , kız :hihi: ) 2. amerika başkanı olmak isterdim ( herşey senden soruluyo ) 3. acun firardadaki acun olmak isterdim ( dünyayı dolaş + kızları öp :hihi: )
YeshiL Orjinal Mesajı Yazan: Black God 3. acun firardadaki acun olmak isterdim ( dünyayı dolaş + kızları öp :hihi: ) Yeni Jenerasyon İçin Bence Acı Verici Bir Durum. Tabii Benim Nacizane Fikrim...
Black God Orjinal Mesajı Yazan: Esener Yeni Jenerasyon İçin Bence Acı Verici Bir Durum. Tabii Benim Nacizane Fikrim... Vay canına 1 senede jenerasyon mu değişiyo :drooling:
YeshiL Orjinal Mesajı Yazan: Black God Vay canına 1 senede jenerasyon mu değişiyo :drooling: Genel Anlamda Dedim Canım Kardeşim Bunun İçinde Sende Varsın Bende Varım Bizim Yaşıtlarımız Var Kendin İçin Alınma...
Black God Orjinal Mesajı Yazan: Esener Genel Anlamda Dedim Canım Kardeşim Bunun İçinde Sende Varsın Bende Varım Bizim Yaşıtlarımız Var Kendin İçin Alınma... ama bu vahim bi durum değil aksine her sağlıklı erkeğin çok fazla isteyeceği bi durum ve eski jenerasyonda çok ta farklı olacağı düşüncesinde değilim açıkcası
YeshiL Orjinal Mesajı Yazan: Black God ama bu vahim bi durum değil aksine her sağlıklı erkeğin çok fazla isteyeceği bi durum ve eski jenerasyonda çok ta farklı olacağı düşüncesinde değilim açıkcası Yaw Sence Kaç Kişi Bu İşi Yapabilirki Devlet Memurluğu Gibi Yada Diğer İşler Gibi. Düşünsene Adam İş Ve İşçi Bulma Kurumuna Gidecek Ya Ben Acun Firardaki Gibi Bir İş İçin Başvurmuştum Aaa Durun Bakim ZTV Böyle 5 Tane Eleman Lazım. Programın Adı Black_Gold Firarda, Esener Firarda Bilmem Kim Nerede Programları Çevirilecek Son Diyeceğim Bunlar Boş İşler Canım Kardeşim...
ŞANLI_ BUNLAR HAYAL; valla en çok FM stüdyolarında çalışma isterdim Microsoft ta çalışmak isterdm IŞLETME,SIYASAL,HUKUK,TV&RADYO okumak isterdm(bnlarn biri garanti gerçekleşecek)
SuperBamm otobüs muavini, manav, cazgır olmak isterdim hepsi de bağırıyo bende bağırmayı çok seviyorm