taylan1991 Walla arkadaşla ismim taylan nedeni olmayan bir şekilde ismimin hep Efe olmasını isterdim??(kendimi bildim bileli)Oğlum olursa walla ismini efe koyacam
typhlosion ad1m onurda :) emin olmak isterdim nedeni eminmisiniz gibi saçma bi espriyi yapanlar1 mors(oburtabirikullanmayim) etmek icin :)
taylan1991 Orjinal Mesajı Yazan: T-MAC_62 Konun adi dunya ya heralde Adim emre Ya murat Ya tekrar emre ya da kaan olmasini isterdim Biz dünya insanıyız her insana kapımız açık walla :D :)
*EmPeRoR* Benim adim Yılma Burak yine ayni olsun isterdim.Ismimi çok seviyorum.Tek kusuru söyledigim kisiye ismimi iki kere söylemek zorunda kaliyorum.
ŞANLI_ BENIM ADIM ULA$ Küçükken adımın görkem olmasını istiodm ! ama şimdi istemiom çünkü tuğçem çok beğeniyoo :D :cokkomik:
masterran eomer olmasını isterdim,zira ömer'e de benziyo, hiç diilse yüzüklerin efendisinden sonra böyle hafiften bi karizma olurdu...
Zaradene Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RoNaLDo BENIM ADIM ULA$ Küçükken adımın görkem olmasını istiodm ! ama şimdi istemiom çünkü tuğçem çok beğeniyoo :D :cokkomik: Barış v.2 vakası :)