KalkVeSavas BU kadın fare suratlının teki..ama vücudunda yağ olmazsa bi insanın soyununca herkes böyle oluyor.
-Hero- Bence bu klip biraz Kylie Minoque midir nedir?şu göğsünde problem olan vardıya,işte onu çağrıştırıyor.Sizce de haksız mıyım?!
KalkVeSavas ben bugun izledim klibi...bu şimdi giyinmiş,duruyor mal mal orda.dans fln etmiyor.giymiş sağa solo sallanıyor,bende bişey yapıyor sandım.hiç bir numara yok.
ajan54 Bence çok kısa bir etek falan giyse daha sexy olurdu.Yani istediği sexy olup çok dinlenmek ya böyle bek hoşuma gitmedi benim.
Slamdunker Orjinal Mesajı Yazan: -Hero- Bence bu klip biraz Kylie Minoque midir nedir?şu göğsünde problem olan vardıya,işte onu çağrıştırıyor.Sizce de haksız mıyım?! Britney Spears-Toxic te böle bir şey vardı:p
typhlosion Kusura bakmayin bu kiz guzel deil sadece sexi.. buna guzel diyenin zevki yoktur hos zevkler ve renkler tartisilmaz ama.
CarlosSantana Orjinal Mesajı Yazan: KalkVeSavaş ben bugun izledim klibi...bu şimdi giyinmiş,duruyor mal mal orda.dans fln etmiyor.giymiş sağa solo sallanıyor,bende bişey yapıyor sandım.hiç bir numara yok. +1905 ;)
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: KalkVeSavaş ben bugun izledim klibi...bu şimdi giyinmiş,duruyor mal mal orda.dans fln etmiyor.giymiş sağa solo sallanıyor,bende bişey yapıyor sandım.hiç bir numara yok. +1 şarkıyla alakası olsa neyse oda yok..aptal bi klip işte deniz sekinin klip bile daha iyi
*{Bå®ô$_1905}* Geçelim böyle şeyleri ya... Böyleleri anca soyunarak bi yerlere geliyolar... Gülşen soyundu , Demet Akalın soyundu... Özellikle mankenlikten şarkıcılığa geçenler daha çok ilgi toplamak için soyunuyolar...
10UR Yaw klibi bugün markete indim ordaki adam böle aç aç bakıo bir yere döndüm bir baktım TV ye. Orda gördüm. Bir klip bu kadar boş olamaz. Kızı soyundurup kızım sen geç oyna abazalar baksın izlesin albumün alınsından başka bişi olmamış. Bilmiyorum bence hiç ağır konuşmadım sizi eleştirmek gibi olmasın arkadaşlar ama olaya sanatçı gözüyle baktım. Belkide gerçkeler böyle ve acı!!!
GOZİT Orjinal Mesajı Yazan: GOZİT kilibi izledim anladımki bu kadın anca soyunarak bişey yapar soyunmasa dinleyeni yok koymuşlar bikiniyle sap gibi şarkı söylüyo çok saçma olmuş anlamsız oh bee niheyet benle aynı fikirde olan birileri çıkmış hani insan en kötü bi sarışın adam koyar dans ederler birlikte
CarlosSantana Orjinal Mesajı Yazan: KalkVeSavaş kadın demiş ki : 'onlar benim günlük kıyafetim'.. bişey derdim ama ağzıma yakışmaz ve ayıp olur burda :rolleyes:
Witch-King Orjinal Mesajı Yazan: SAKA_ONUR Kusura bakmayin bu kiz guzel deil sadece sexi.. buna guzel diyenin zevki yoktur hos zevkler ve renkler tartisilmaz ama. kardeş işin aması yok :rolleyes:
TheFahrix Albümünü sattırmanın tek yolu olarak soyunmayı görüyor olmalı. Ama onu bile doğru-düzgün yapmıyor, Birtney Spears'ı taklit ederek yapıyor. Soyunacaksın bari özgün bir şekilde soyun... ;)
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: TheFahrix Albümünü sattırmanın tek yolu olarak soyunmayı görüyor olmalı. Ama onu bile doğru-düzgün yapmıyor, Birtney Spears'ı taklit ederek yapıyor. Soyunacaksın bari özgün bir şekilde soyun... ;) Bende böyle düşünüyorum, özgün olsun hiçbirşey giymesin.. :p
10UR Bence sağlam klip görmek istiyorsanız "Kargo - Yıldızların Altında" bu klibi izleyin. Geçenlerde Gülşen'in söylediği bir söz: "Ben sanatımla ön plana çıkan biriyim" Yorumu size bırakıyorum.