kusura bakmayın dün yazdıgım yazıdan sonra cevabı yadım ama dün o uzun cevap explorerin meşur geçersiz islem yürüttü yazısıyla gitti tek tek tekrar yazıyorum:::::::::::öncelikle yanlıs anlasılma var ben oyundan sıkılmadım ve su anda parmayla günde 5-6 saat oynuyorum sadece oyunda belli süre sonra hep galip geldigin için sıkılıyorsun meraklısına-hile diyenlereeeeeee! taktiklerlm
:::::::kusursuz döngü:::::::::::::
ilk senenin ortasına kadar kendi kendimize normal parayla transfer yapıp bitiriyoruz ocak 1 de oyuncu arama/add/sözlesme durumu nu bitiyor yapıyoruz cıkan listede sezon sonu sözlesmesi biten oyuncular var burdan olabildigince pahalı futbolculara sagtıklayıp imza attırdan gelecek sezon için bedavaya kapıyoruz ilk sene için mesala van bommel
dede yi ve ihtiyaca göre bi kacını daha transfer edebiliyoruz özellikle dede zataen bence oyundaki ben arfa louqe ve torres le birlikte 4 en iyi oyuncudan biri dedeyi ofansif ortasaha olarak oynatmanız lazım her mac 8-9 luk oynar louqe atmadrid te
40 macta 51 gol attı.gelecek sezonda bedavaya aldıgımız iyi oyuncuları oynatıp degerleri artıyor daha sonrakı sezonlarda yıne aynı taktikle pahalı futbolcular kapacaksınız takımınız orta sıra bi takımsa listenin tepesındekılere maas bütçeniz yetmezcok daha super oyncuları alamassınız bunun için 1-2 sene oynattıgınız pahalı futbolculara sag tıklayıp kulüplere öner diyeceksiniz ama büyük ihtimalle kulüp yönetımı iyi oynadıgı için kabul etmez
ozaman adama tekrar sag tıklayıp kulüplere öner deyin alttaki seceneklerden major kulüp ve butun lıg kuluplerıni secın artık ynetım reddetmez bu sayede oyuncu transferinden cok para kazanırsınız(torres yenı sozlesme imzalamıyordu degerı 65 mılyon euroydu butaktıkle real madrıde 72 milyona sattım) eeeeeeee sürekli iyi futbolcuları alıp
cok paraya satıyorsunuz kulup zengınlesıyor ve daha cok maas ödüyor 6-7 yıl sonra bu döngüyle 100-200 milyon euro arası transfer bütcesi oluyor maaslar hafralıp 170 bine
yıllıkta 7milyon euro ya kadar cıkıyor yanı ıyı bir fut bolcuya yıllık roplamda 15 milyon euro ya kadar ödeye biliyorsunuz............iste benim bedava favori oyuncularım:::::::::::::dede aimar gerard berbatov miccoli junkleovski king kusurabakmayın aklımasımdı baska gelmedı........haaaaaa unutmadan bedavaya alacagınız oyuncuya fazla tıklamayın neden bilmiyorum ama birden kulubuyle yenı sozlesme imzalıyor