Ryan Atwood Arkadaşlar bu dizi hakkındaki görüşlerinizi almak istedim. Sizce de çok güzel değil mi bence tam bir gençlik dizisi. :rolleye3: Bugünlerde gerçi eski bölümlerini yayınlıyolar ama bence tekrar izlenmeye değer. Eğer O.C tutkunuysanız www.theoc-turkiye.net (reklam değildir) adresine bakın derim. ;) Bu arada elinde 1. ve 2. sezon cd'leri olan arkadaşlar bana msn'den ulaşabilirler mi? ugurcan_sen@hotmail.com
CHaMPioN77 **ÇOooOoOoOoOOKKkKk güzel bir dizi. İzlemeyen çok şey kaçırır derim. Bu arada Mischa Barton(marissa) harika bir kız yaa :scn_ask: :scn_ask:**
Thor Evet çok güzel. Benim favorim ise Summer karakterini canlandıran Rachel Bilson. Özellikle Chrismukkah sırasındaki Caleb'in düzenlediği elence sırasında çok güzeldi. Kırmızı ruj çok yakışıyor:D Ben dizinin tamamını set olarak sipariş etmeyi düşünüyorum. Favori oyuncum ise Adam Brody(Seth Cohen). Hareketleri, konuşması herşeyi harika. Ayrıca çok şanslı ama biraz aptal. Summer varken Anna, yok ama sonradan doğru yolu buldu.
Ryan Atwood Arkadaşlar madem sevenler var bölümlerin yorumlarını yapalım ne dersiniz? Mesela geçen gün Ryan Oliver'ı manyak benzetti bence. Bugünkü bölümünde de bence Ryan konuyu çok uzattı gibime geliyo. Kızı bu kadar üzmenin de alemi yok ki canım. :D Evet arkadaşlar siz ne düşünüyosunuz? Günlük bölümler hakkında görüşlerinizi bekliyorum.
gurayerdem diziyi tekrar bölümleri de dahil hic kacırmam cünkü mischa barton(marisssa)'a asık oldum...marissa'yla aynı yaştayızda (ocak 1986 dogumlu) ama maalesef o californiada. :( :( :( herkese tavsiye ederim valla müthis bi dizi....
CHaMPioN77 **Dünkü bölümde ryan marissa'yı affetmedi. Marissa çok peşinden koştu ama ryan çok kararlıydı. Ya diziyi eskiden izleyenler; Ryan ve Marissa barışacak mı? çok merak ediyorum**
taylan1991 Bende baya sewiyorum çok sewerek izlediğim bir dizi harbiden marissa çok güzel bir kız.... The O.C nin favori kızı olarak MARİSSA The O.C nin favori erkeği de Seth Cohen derim ben.........
Eagle-Eye Orjinal Mesajı Yazan: CHaMPioN77 Ya diziyi eskiden izleyenler; Ryan ve Marissa barışacak mı? çok merak ediyorum dur bakalım oliver çıktı theresa girdi kolay mı öyle?. :) anna bi girecek tekrar ağlatacak falan daha vereyim mi spoiler?
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: Eagle-Eye dur bakalım oliver çıktı theresa girdi kolay mı öyle?. :) anna bi girecek tekrar ağlatacak falan daha vereyim mi spoiler? Ver Ver:). theresa işi bozdu yaa. Ryan affedecek mi?
Eagle-Eye öyle bazı olaylar gelişecek ki tam ryan ile marissa'nın arası düzeliyor gibi olacakken yine bir ayrılık olacak.. merak et ya biraz nası olsa her gün veriyorlar biz her hafta nası bekliyoduk zamanında :)
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: Eagle-Eye öyle bazı olaylar gelişecek ki tam ryan ile marissa'nın arası düzeliyor gibi olacakken yine bir ayrılık olacak.. merak et ya biraz nası olsa her gün veriyorlar biz her hafta nası bekliyoduk zamanında :) eheh bu kadar spoiler yeter zaten fazlası yasak :);) Çok teşekkür ederim;)
Slamdunker alın size spoiler ..... bıraktım kıyagımı unutmayın: Theresa nın ........sı gelicek.sonra ryan theresa nın kaldıgı odada kalcak bir gece theresa nın ...... si bunu gorcek ve theresa ve ryan ......... .sonra olaylar başlıyo.bir partide ......... ile ryan kavga eçcekler(sonra reklam giriyo)ondan sonra theresa ....... olcak......... kimin kavgası başlıcak.ryan ile marissa tam yakınlaşmışken araya theresa nın .............. lıgıgircek.ryan ...............................chino ya ................ yüzünden ggitcek.İsterseniz 2.sezonun i,lk bolumunden bahsediyim duyduklarımdan:D
Eagle-Eye yok 2. sezondan verme artık :) yalnız müthiş özetlemişsin konuyu boşluklar da cuk oturmuş hiçbir şey anlaşılmıyor ben kafamdan doldururken baya keyif aldım :D
Slamdunker İkinci sezonla ilgili cok kısa bir şey solicem yeni sevgilileri: Marissa: DJ,Alex(Fener li Alex deil) Ryan:Lindsay Seth:Alex(Bu da Marissa nın sevgilisiyle aynı ayıptır solemesi lezo) Summer:Eski sevgilisne doncek.(Neden Seth le ayrıldıla bilmem)
Thor Seth Cohen'in Yahudi baba ve Hristiyan anneden doğma sonucu ürettiği bir bayram olan Chrismukka'yı ciddiye alanların olduğunu biliyor musunuz? İnsanlar çok ciddi olmuşlar. www.chrismukkah.com adresinde çok garip şeyler var. Özellikle Crismukkah hakkında isimli bölümde diziden çıktığı yazıyor.