skywalker10 http://www.zevzek.com/illusion/2700.html Arkadaşlar linke tıklayın ve yazılanları yapın. Bakalım görebilecek misiniz? Not: Eğer bu resim daha önce forumda gösterildiyse özür :o
brave-heart İlginç. Ben de yine bir süre sonra yüksek bir sesle birlikte korkunç olduğu sanılan birşey çıkacak sandım.
T-MAC_62 Ben iki kere baktım birinde playboy bi tavşan a :D diğerinde yaşlı sakallı amcaya benzettim :D kasmam gerekti gerçi
*EmPeRoR* Orjinal Mesajı Yazan: MFK-1 İşte size resim kendimizi çok zorlamayalım Paintten renkleri ters çevir mi yaptin? Ve çikan adam Hz.Isa
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: *EmPeRoR* Paintten renkleri ters çevir mi yaptin? Ve çikan adam Hz.Isa bende ona benzettim
HotSauce18 Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko Kardeş ben gözümü kırpınca gitti herşey duramıyom ki 45 saniye yaw o kadar olsun yeterki sen gözünü kapattığında sabırlı ol odaklan görüceksin ben ilkte korkmuştum
MFK-1 Orjinal Mesajı Yazan: *EmPeRoR* Paintten renkleri ters çevir mi yaptin? Ve çikan adam Hz.Isa YOk daha teknolojik çalışıp photshopta yaptım :D
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: Mr.Bean bende ona benzettim hayret nerden tanıyosunuz :D :D benzettim diyo ya :D :D