ç@rşı_kartalı #11 BlackCat SonKatip BlackGod Gkan cok iyi yamalar yaptiklari icin -Connect- yardim etigi icin
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: nali_karakartal -Connect- Biz konu ve mesaj siliyoruz diye fazla sevenimiz yok. :)
Exvision Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- Biz konu ve mesaj siliyoruz diye fazla sevenimiz yok. :) Senin yine sevenin var.Benim hiç yok :)
cracks Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- Biz konu ve mesaj siliyoruz diye fazla sevenimiz yok. :) ömer ayıp ettin yaa..
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: masterran hele bennimm, hele benimm..... sıfır ;) nick inin altına "SCN gıcık üye" yazarsan seven olmaz tabi :D;)
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: legendeleven bizi seven çıkmadı yaws :'( senide seviyorun legendeleven...
Engin-gs Orjinal Mesajı Yazan: legendeleven bizi seven çıkmadı yaws :'( Erkek sevenin olsa ne olacak ki? :) ;)
cracks Orjinal Mesajı Yazan: legendeleven bizi seven çıkmadı yaws :'( ilk sayfada bnm 2.msja bak ;) edit filan yapmadım heaa.en başta öleydi.
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- Tamam gördük :p Seni sevende kabahat, yürü lan sevmiyorum seni !!! hatta ..! :p:D
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: CHaMPioN77 Seni sevende kabahat, yürü lan sevmiyorum seni !!! hatta ..! :p:D "Ben de seni seviyorum" yazarsam kendimi garip hissediyorum :) o yüzden yazmıyorum. :)