CarlosSantana beyler şu anda benim bilg. de saat 13.23 ama az önce mesaj yazdım 13.06 diyor ne yapmak lazım düzeltmek için sizde de geri mi görünüyor?
cracks abi böle konu açılırmı yaa.moralimin bozuq olduu anda acaip düzelttiniz benim moralimi yaa :D bi yöneticiye msj atıın :D
Makaay Evet forum saati 15 dakika kadar geri.Bende bir cok kez söylememe ragmen panelden düzeltilmedi.Server den deniyor bu saat farkı...
typhlosion valla saate hiç bakmad1g1m icin onemli deilde benmd tr karakterler 1 aydir calimsmio yeni farkettim
Engin-gs evet biraz geri benim için önemli değil ama başkaları için olabilir nasıl düzeltilcek? Hem forumda doğru saatin gözükmesi daha iyi olur
bigbangman Orjinal Mesajı Yazan: BAMBAM bende salak gibi benim saati foruma göre (!)düzeltiyom(!) :D ehjueheueheue tebrikler çok düşüncelisin ;):D
WatCheR Forum saatinin pili zayıflamış arkadaşlar.Saatçilere baktım ama hiç bi yerde bulamadım.Japonya'dan özel olarak getirttirecez pili o zamana kadar idare edin :)
MFK-1 Orjinal Mesajı Yazan: WatCheR Forum saatinin pili zayıflamış arkadaşlar.Saatçilere baktım ama hiç bi yerde bulamadım.Japonya'dan özel olarak getirttirecez pili o zamana kadar idare edin :) iyi bizde o zamna kadar üstüne yaklaşık 10koyar hesaplarız :D
bigbangman Orjinal Mesajı Yazan: WatCheR Forum saatinin pili zayıflamış arkadaşlar.Saatçilere baktım ama hiç bi yerde bulamadım.Japonya'dan özel olarak getirttirecez pili o zamana kadar idare edin :) çok iyi yöneticisin watcher kıvırmayı çok iyi biliyon :D ;)
typhlosion Orjinal Mesajı Yazan: BAMBAM bende salak gibi benim saati foruma göre (!)düzeltiyom(!) :D ehjueheueheue abi manyak sıın ya :)
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: WatCheR Forum saatinin pili zayıflamış arkadaşlar.Saatçilere baktım ama hiç bi yerde bulamadım.Japonya'dan özel olarak getirttirecez pili o zamana kadar idare edin :) garantisi var mı??? Bi de aramızda para toplayalım fabrikaya gönderelim saati tamir parası bizden olsun
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: BAMBAM garantisi var mı??? Bi de aramızda para toplayalım fabrikaya gönderelim saati tamir parası bizden olsun hocam espriler süper