brave-heart Ben filmi sevdim. Bu kadar ağır tepkiler beklemiyordum açıkçası. Filmde büyük mantıksal tutarsızlıklar yoktu bence. Tek sorun kol saatleri bile bozulmuşken bir kameranın çalışmasıydı. Sadece Amerikan askerlerinin olması da normal. Amerika, Avrupa'dan asker mi ithal edecekti Boston'a. Galiba yalnız ben bu şekilde düşünmüyorum ki film Amerika ve Türkiye box office listelerinde birinci sırada. Ben bu filmi tekrar seyrederim ve bunun tek nedeni efektleri ya da yönetmenin Steven Spilberg olması olmaz.
taylan1991 Orjinal Mesajı Yazan: Mr.Bean arakdaşlar film güzel efektlere sahip ama konusu boş bence ilk film başladında güzel sürüklüyor ama ondan sonra itici geliyor ve filmin sonu çok çirkin bitiyor izlemek isteyenlere ben tavsiye etmiyorum açıkcası ben beğenmedim ama bu benim fikrim siz beğenebilirsiniz :kusmuk: :kusmuk: Aynen öyle fimi eksiksiz anlatmışşın
NORTON Berbat bir film o uzayli hani ariyordu ya dürbün gibi kafasini sokup iceriye hani hatirlarsiniz Jurrasic Park 1 de bir sahne vardi T-Rex mutfakta insanlari ariyordu bence birebir kopyasi, sonra Konu cok kötüydü Film Kötüydü yeni bisey yok...
NORTON Orjinal Mesajı Yazan: brave-heart Ben filmi sevdim. Bu kadar ağır tepkiler beklemiyordum açıkçası. Filmde büyük mantıksal tutarsızlıklar yoktu bence. Tek sorun kol saatleri bile bozulmuşken bir kameranın çalışmasıydı. Sadece Amerikan askerlerinin olması da normal. Amerika, Avrupa'dan asker mi ithal edecekti Boston'a. Galiba yalnız ben bu şekilde düşünmüyorum ki film Amerika ve Türkiye box office listelerinde birinci sırada. Ben bu filmi tekrar seyrederim ve bunun tek nedeni efektleri ya da yönetmenin Steven Spilberg olması olmaz. Bu film gisey yaptiysa Reklamlardan yapti ama Filme girenler hayal kirkiligina ugruyordur ama arada beyenenlerde oluyordur, Steven Spilberg artik emekli olsun bence "IA" filmide berbatti bu daha kötü bence...
Overkill Orjinal Mesajı Yazan: Zombie bolbol amerikan bayrağı olan bir film Hakkaten ha, ya uzaylı istilası 4 Temmuz'a denk gelmiş ya da Spielberg bizi yiyor. Amerika'da her evin önünde bir Amerikan bayrağı olduğunu ilk defa gördüm..
Neo Evet ya görsel efektten başka bişey yok çok saçma bi film konusu bile yok. Ne ölen var filmin kahramanlarından ne bişey kuru kuru bi film işte. Milletin ölmesine sevinecek değilim ama bu kadar abartı saçmalıklar olmaz filmde yani. O Tom Cruise ün oğlunu oynayan çocuk ordan nasıl çıktı da seattle a vardı en başta sorulacak sorum bu. Saygılar....
Zombie Orjinal Mesajı Yazan: Overkill Hakkaten ha, ya uzaylı istilası 4 Temmuz'a denk gelmiş ya da Spielberg bizi yiyor. Amerika'da her evin önünde bir Amerikan bayrağı olduğunu ilk defa gördüm.. Hahaha alem adamsın
Brian Moser Orjinal Mesajı Yazan: Doctor^^ O Tom Cruise ün oğlunu oynayan çocuk ordan nasıl çıktı da seattle a vardı en başta sorulacak sorum bu. Saygılar.... Evet abi görünce ben de şoke oldum. İlk ekrana çıktığında arkadan çekim vardı, çocuğu saçlarından benzettim. Hakkaten de oymuş...