bigbangman Orjinal Mesajı Yazan: NORTON Valla Arkadaslar Daha Print Screen`in nasil yapilacagini bilmeyen birisi nasil olurda Stad Editler akil var mantik var bence sen yapmadin bu stadi... bana da öyle gibi geliyo ama arkadaş inşallah bizi mahçup eder...
ultraslan756 Byler camiada yeniyim arkadışıma teşekkür ederim anlattığı için Rainspot!a çok teşekkürler
Tearaway bu edit statlardan pek anlamam ama bana güzel geldi tabi ben anlamam bu işten detaylara bakmıyorum görünüs güzel :D
ultraslan756 Orjinal Mesajı Yazan: Sarpus westfalen uzerine yapmıssın kotu durmus ennio tardini uzerine yapsaydın super olurdu yanlış stamford bridge"in üstüne....
RubenMartin bence fena olmamış.. Belki biraz daha detaylandırılırdı ama açıkcası ben o kadarınıda yapamadığım için bi şi söylemiyorum :) eline sağlık...
âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: Sarpus westfalen uzerine yapmıssın kotu durmus ennio tardini uzerine yapsaydın super olurdu Stamford Bridge(Chelsea) ;)
burak35 dmekki stad mıtad yokmuş.zaten print screen yapmayı bilmeyen biride stadı yapamazdı.YANILTMADIN BİZİ!!!!!