Mc.Speedy FENERBAHÇE 2005 SOUND PATCH ÖZELLİKLERİ::: 1-) ANA MENÜ MÜZİKLERİ 2-) GOL SONRASI FB MARŞI 3-) MAÇA GİRERKEN FB MARŞI 4-) MAÇA GİRİŞ RESMİ (TITLE) İŞTE DOWLOAD EDEBİLECEĞİNİZ LİNK..................... http://rapidshare.de/files/2773083/FB_SOUND_PATCH_2005.rar.html BY HASAN SAS (11)
Mc.Speedy yarına böle bi patch olcak bende çok koyu inanılmaz koyu bi GS liyim maksat paylaşmak olsun önceden de yayınladıydım ama yarına hazır umarım
âİ£T10 maça giriş resmi??? Ayrıca çalan marşlarda neler çalıyo bilinmez.... Yani anlasana ya!!!!fb die kurcan fb karşıtı çıkcak!!!!
Mc.Speedy yok canım bende öle olmaz fb müzikleri daha öncede isim vermemiştim yani hangi menüde hangisi çalıyor...
sseba&lefter gol sonrası marş diye bir şey yok ki peste. naapmışsın anlamadım bir de 15 mb lik bir dosya.
Mc.Speedy arkadaşlar lütfen cvp larınızı yorumlarınızı yazın eleştirmeye açığım ......merak ediyorum bi gsli olarak fb liler için yaptım.....ok lütfen kendimi tanımak istiyorum
âİ£T10 Benim bildiğim kadarıylada gol sonrası yoq.... Senin patch'inde değil,oyunda yoq!!! Millet yama yayınlıyo kuruyorum ama golden sonra hiçbi ses çıkmıo...
Brian Moser Bir bit yeniği var gibi, niye mi? 1-Patch'i yapan adam. 2-Başlığın ana suratı ":d" 3-Gol sonrası çıkmayan bir olayın çıkıyor olması(!)
Mc.Speedy abi nasıl yok oydemir ilk önce fb gol sesi yapmadımı ?? sonra başlığa koyduysam onu nolmuş benim yaptıpım bir fb patch sevenler indirsin.....
oydemir Kardeş iyi iş çıkarmişin bakıyomda sanırım boynuz kulaği geçecek:) çalişmalarinda başarilar dilerim:)
NightWolf15 gol sonrası muzik var ama şoyle var gol sonrasında stadyumdan yapılan anons yerine koyuyosun gol sonrası muzii al sana gol sonrası muzik oluyo ama aman dikkat eğer tum anonslara koyarsanız oyuncu deiştirirken de gol marsı calıyo ben kendime taaa aylar onceden gs i will survive yapmıstım ordan biliom kodları ii bilmek lazım