BJK ya arkadaslar yeni sezon basliyor ve haliylede takimlarin yeni formalari ortalara cikmaya basliyor nerde bulabiliriz yeni, kaliteli formalari indirebilecegimiz siteler veya forumlar pes4 icin, buralarda pek formalarla ugrasan yok gibi.
BJK ya hic bi bakan yok ya bu forumda, illa bi patchmi yapmamiz lagzim ilgi gormek icin bu forumda??! bende aaraya araya baya yeni sezon formalari buldum sizinle paylasacaktim gordumki bakan gecmis bende vazgectim, hadi eyvallah...
-Connect- Bu havalarda kimisi tatilde kimisi dışarıda, kış ayları gibi forma yapmalarını beklemeyin. :)
Tato1989 aga ben yaptım da ben yeni oldugum için nasıl link acılıyo bilmiyon bjk gs fb formaları bitti hazır
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: Tato1989 aga ben yaptım da ben yeni oldugum için nasıl link acılıyo bilmiyon bjk gs fb formaları bitti hazır www.imageshack.us e giriyorsun. Browse'a basıp bilgisayardan formayı seçiyorsun, Host It! e basıyorsun. Bir süre sonra yükleniyor ve sayfa değişiyor; o sayfada "Hotlink For Forums" yazan satırı kopyalayıp buraya yapıştırıyorsun...
BJK Orjinal Mesajı Yazan: aydinaydin guzel olmus ellerine sağlık sagolda ben yapmadim baska sitelerden tanidigim arkadaslar yapti ve bende bolusmek istedim burada arayanlar icin benim gibi. bende baya yabanci yeni formalar var sizinle bolusurum, turk takimlarini bulamiyorum onlarda sizden artik ;)
BJK Orjinal Mesajı Yazan: gsomer72 ben arsenalin sponsorune fly emirates olacağını biliyordum yanlış mı biliyorum hayir seneye hala O2 :)
aloneshaitan Formalara ilk ben başlayım başlayan varsa haksızlık etmeyim ikinci , üçüncü başlayım linki veriyorum BJK">http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=46791>BJK2005-2006 COLA TURKA(UMBRO)FORMALARI
BJK Orjinal Mesajı Yazan: aloneshaitan Formalara ilk ben başlayım başlayan varsa haksızlık etmeyim ikinci , üçüncü başlayım linki veriyorum BJK 2005-2006 COLA TURKA(UMBRO)FORMALARI haksizligi etmissin, bari formali ekliyecen buraya devam etseydin ne fark ederki kim baslamis veya kendin konu basliyacan ne link veriyorsun oyle deyilmi?neyse yeni formalara devam benimde katkim var bu formalarda tam olmasada birkac kisi ugrasiyoruz bu yayaniladigim formalara :) bayern home bayern away
atakansoylu BJK , gönderdiğin formaların kime ait oldugunu da yazarsan iyi olur... yani formaları yapan kişinin adını yazarsan...