Dabulu başarılar kardeş ama beğenmedim formayı ;) bu arada çok saçma bi tartışma içine düştüğünüzünde farkındamısınız...
x-large Arkadaşlar aradan uzun bir müddet geçse de 2. fantastik formamı yayınlıyorum. Buyurun... Bu da oyun içindeki duruşu...
-Freeman- Yok bunlarda mecit efendi template leri heralde. Hadi bugün bu kadar laklak yeter Mecit efendi. Kalk yatsı kaçıyor hadi camiye... Allah kabul etsin.
6630 dindar_81 biraz sakin ol sana Beşiktaşla ilgili olan sitede ne söylediysem hatırla lütfen biraz en azından kendine olan saygın adına ve sana olan anlayışımdan dolayı lütfen daha seviyeli ol tamam seni anlıyorum belki diyerleride anlıyor ama en azından kendine saygı duğuyorsan ve başka larınında sana saygı duymasını istiyorsan böyle davranma haklıda olsan haksızda olsan biraz daha anlayışlı ve hoş görülü ol sana haklısın veya haksızsın demiyorum biraz insanlara daha anlayışlı yaklaş çünkü onların veya benim kaybedicek bir şeyimiz yok sen böyle davranırsan aksine sen çok şey kaybedersin lütfen rica ediyorum senden seni anlıyorum ama onları da anlıyorum ben kesinlikle tarafsız gözle bakıyorum o haklı bu haklı diye bakmıyorum.Lütfen
6630 Bu arada bu şekilde tartişmaya devam ederseniz webmaster bu konuyu sanırım kapatacak çünkü Beşiktaşla ilgili olan Arkadaşlar Bjk formalar istiyen buyrun başlıklı konu benzer bir olaydan dolayı kapatıldı.
dindar_81 Allahım YARAPPİMMM ne dedik şimdi be. hiçmi bişey söylenmez size be.Adam fantaztik yaptım deyip koymuş.Bende fantastik olmuş dedim.Örümcek ağına benzemiş diyede orda bi espiri yaptım.Hatta gülen adam kafası bile kodum.Bu önyargılarınızdan arının lütfen.Ayrıca namazda kılarım kariyerde yaparım.Bu konularada girmeyelim lütfen. Bide forma ustası şahısa bi seslenişim olacak.Formaların yakasını KDB MANAGER diye bir programla düzeltebilirsin.Yakasız forma yapmış yakalı bi formanın üstüne eklemişsin olmamış.biraz daha uğraş biraz daha iyi formalar yap...Hadi canım hadi gülüm hercai gülüm...
6630 dindar_81 eyer yukarda söylediklerimden alındıysan özürdilerim.Ben sadece kimse zarar görmesin vede forum konuları kabatılmasın bu yüzden kimse madur olmasın diye bunları yazıyorum aslında benim amacın sadece ortamı biraz yumuşatmak eyer yazdıklarımın dogru olmadını düşünen varsa o zaman herkezden özürdilerim.Bir de benim uyarılarım aslında bende dahil bu forumdaki herkez içindir.
Black God yakanın daha iyi görünmesini istiyordsan yakadakiş kırmızı yeri beyaz yap bence ama forma orjin olmuş fakat template kötü daha doğrusu yok gibi ama gelişiosun tebrikler
dindar_81 Yok yaw sen değil freemen mi ne ona dedim.Yok yatsıyı kıl falan.Ben kılarım kılamayanlar, bilmeyenler utansın.Ben burda bir Ahmet Çakar bir Osman Tamburacıyım.Bu yüzden gelecek kurşunlardan da korkmayız biz.Bu özgün ses kesilemez durdurulamaz...
6630 LÜTFEN HERKEZ OKUSUN Freemen sendende dindar_81 den rica ettigim gibi rica ediyorum lütfen bir birimizi kırmıyalım.Ben herkezden biraz sakin olmalarını olumsuz beklenmedik tebkilere karşı hazırlıklı ve de ne olursa olsun karşı taraf haksızda olsa birbirimizi inciltecek üzecek şeyler yapmıyalım bu şöylediklerim ben dahil herkez için geçerlidir.Sonuç da pes4 bir oyun vede asla bir insandan daha önemli değil bir oyun için birbirimizi kırmamız üzmemiz gerekmez haksızmıyım dost kazanmak kolay değildir ama oyun sahibi olmak kolaydır,para sahibi,ev,araba sahibi olmak kolaydır lütfen dostlarımızı kırmıyalım insanın en kötü gününde yanında ne bu oyun ne arabası ne evi ne parası yanında olmaz ama dostları daima yanında olur insanları kaybetmek kolaydır kazanmak zordur önemli olan ne yaparsa yapsın dostlarımıza daima anlayışlı ve af ediçi olalım lütfen.Bu söylediklerim herkez ama herkez için geçerli yanıldığmı düşünen varsa eğer bir daha kimseyi uyarmıcam kimseye karışmıcam ama rica ediyorum lütfen bir kez en azından bir kez düşünün ve karınızı verin.Hepinize sonsuz sevgi,sayğı ve içtenliklerimi sunuyorum.. TAKTİR SİZİNDİR...
dindar_81 Sana sonuna kadar hak veriyorum.Birbirimizi kırmamamız gerektiğini baştan beri bende dile getiriyorum.Lütfen arkdaşlar edepli, insaflı olalım.Hepimiz din kardeşleri insanız.Günün stresini lütfen burda atmayalım.Birbirimizi koruyup kollayalım....
koraykosker 1.öncelikle kendi aranızdaki tartışmaya din karıştırmayın. 2.sonuna kadar 6630 seni destekliyorum 3. ve son olarak madem burası bir paylaşım, kardeşlik ,dostluk,.... yeri ne olursa olsun emeğe saygı lütfen arkadaşlar
ortansevin Orjinal Mesajı Yazan: dindar_81 burası forum bilmiyorum biliyomusun...bence berbat ötesi.istediğim yorumu yaparım.kimseyide ilgilendirmez...benim öyle forma yapma gibi bi olayımda yok.bilmediğim işede bulaşmam... berbat ötesi denir mi biri bişey yapmış cabalamış bu tarz yorumlar yanlış evet burası bir forum diye her istediğini yazamazsın düzeyli bir şekilde beğenip beğenmediğni söler nedenlerini belirtirsin ama berbat ötesi diyemezsin :mad: iyi oldu bari b..k gibi deseydin ..bepğenmedin yerleri söleki o da ona göre düzeltsin :sly: