juzam bende ilk kez gördüm böle arada bir enteresan şeyler geliyo mesela bi keresinde forumların birinde görmüştüm liverpool şl yi alınca bu çoşku beatles ın şehirde konser vermesinde sonraki en büyük çoşku gibisinden yazan bi mesaj görmüştüm
oSa Çok daha ilginç mesajlar görmeniz de mümkün çünkü SI Gamesin yayınladığı media editörünü kullanarak istediğiniz gibi haberler ekleyebilirsiniz oyuna. Örneğin "Dün gece alem yaparken basılan XXXXX bugünkü maç öncesi kadro dışı bırakıldı" gibi bir haber oldukça eğlenceli olurdu (tabi benim oyuncum değilse) :D
cracks Orjinal Mesajı Yazan: Tearaway vay osa seni buralarda görmek güzel :D uzun zamandır uramıyordun şşş ;) anladın inş.
Tearaway Orjinal Mesajı Yazan: cracks şşş ;) anladın inş. ;);););););););););) cok sacma bi msj oldu ama olsun anladın işallah cracks :D :p
@lper 2 tane bana ilginç gelen ss var 1.si takımımın fixtürü. 6 maç üst üste deplasmanda oynadım :) 2. si ise youla nın istekleri. adam acayip kaprisli, istekleri hiç bitmiyo. :):)
cracks ohoo o deplasman bişe diillki.ben bikere 10 maç üstüste gittim deplasmana.6 galibiyet 3 beraberlik bi mağ. ile ayrıldım.
Tearaway beyler ben parmayım söle bi turkiye kadrolarına bakayım dedim ne görim necati bjk de fiyatı 23m ne olmus ben ilk defa görüom necatinin böle oldunu bana garip geldi bjk gibi bi takımda bukdr fiyatının artmaası..