Arkadaşlar yorumları sürekli takip ediyorum gereçekten hemen hepsi de doğru ve güzel eleştiriler..
şimdi burda konusu geçen bazı şeyler zaten düzeltildi ama tsl ile birlikte gelecek...bende bazı hataların farkındayım ..ve tsl bi çıksın ve ben hedeflediğim kadarını bi türkçeye çeviriyim şu spikerin sonra yalnızca düzeltmelerle uğraşcam...
ha bide şu gol sevincinde"goooll..lay layl lay..."için birşeyler söylenmiş :D
şimdi o dosya ,benim artık adx dosyalarıyla uğraşmaktan ve 2 saat boyunca evde "gool"" gooooooooooooooooooooaooooooooooouooooouuuuullllllll" diye bağırdıktan sonra kapıya gelen apartman yöneticisinin "delimisin sen kardeşim ..ne baaarıyon..?" diye haklı olarak sert çıkmasından dolayı kafayı sıyırdım anlardan birinde oluştu.(amma uzun cümle oldu ha ..helal)
şimdi aslında oyun içinde çok enterasan çevirilerde yaptım ama ben bile daha denk gelemedim birtürlü..mesela ormana giden bir şuttan sonra" yuh artık utanmasam ormana diicem" falan gibi bir sürü dosya yaptım ama denk gelmedi hiç..hep "sert vurdu ama dışarda "falan diyor...
dediğim gibi ben tek başına oynayarak hatalı dosyaların bazılarını bulabiliyorum haliyle, ama sizlerle beraber düzeltcez inşallah...
bide aklıma gelmişken ..golden sonraki sevinçte hiç"goooooouullll kapak olacak bir gol" yorumuna denk gelen olmadımı yaw.....orda sesim acaip çatlamıştı.. :D
bide kendi kalesine atılan goller şu ana kadarki hiç bir spikerde olmadığı kadar gerçek oldu...
bide atılan 5.golün sevinç dosyası 2 tane ..eğer birtanesi var ki denk gelirseniz çok güzel..."gooooooool,gooool,gool.gol.gol,gl,ggg. " falan gibi .. :D
aslında keşfedecek çok dosya var ..oynadıkça çıkıyor insanın karşına..
şimdi tsl ile gelecek ses dosyalarında frikik yorumları...foul yorumları...score lar ,penaltılar..sarı kırmızı kartlar falan ..ve bissürü şey var..şimdi aklıma gelmiyor...
neyse çok uzun oldu ..
gene görüşürüz..
hasan MUSTAN..