Herkese merhabalar arkadaşlar....
Artık bundan sonra türkçe spikerle ilgili sohbetlerimizi ve eleştrilerimizi bu konu başlığı altında sürdürelim...
Malum yakında tsl ile birlikte yeni spiker dosyalarıda geliyor...
Bu konu başlığı altında herkes spikerle ilgili olumlu olumsuz hertürlü eleştrisini yapabilir...benim hazırlamış olduğum ses dosyalarını blackgod ve diğer arkadaşlar canla başla çalışalarak hazır hale getirmek için uğraşıyorlar..
Ben özellikle hepinizden ,hoşunuza giden ses dosyaları yada keşke şurda şööle olsaymış dediğiniz seslendirmeleri burada benimle paylaşmanızı istiyorum.
Yani spikerin yaratıcısı ben gibi görülebilirim ama sonuçta bu spiker hepimizin ve sizlerin de fikirleri doğrultusunda ses dosyaları üzerinde (eğer uygun olursa tabi..)gerekli değişiklikleri yapıp tekrar yayınlayabiliriz.
Sizler şimdiden başlayın eleştrilere biz şimdi tsl yi yetiştirmeye çalışıyoruz..sonra spikeri eleştriler doğrultusunda sizlerin istediği hale getircez...
Mesela ilk aklıma gelen şu...hani şimdi telefonlarda değiştirilebilir kapaklar vardır ya(ne biçim örnekse bakalım sonu nereye varcak? :D )
hah..işte ben evde yeni gol sevinçleri yapıcam farklı faklı ve bir süre sonra onları sizlerle paylaşcam ve nereye nasıl import etmeniz gerektiğinide yine sesli ve görüntülü olarak basit bir şekilde anlatıcam...böylece özellike gol seslerinde istediğiniz beğendiğiniz dosyaları yüklemekte özgür olcaksınız..
Anlatabilmişmiyim acaba? :cool:
yani spikerin %100 ü biter, yamalar bitmez.. :D
genel olarak spiker içerisnde karşılaştığınız ve hata olduğunu düşündüğünüz herşeyi de yazın buraya...(takdir edersinizki 2000 ses dosyasını tek başına hazırlayınca bazen kafada kısa devre olabilir) mutlaka benden kaynaklanan hatalarda vardır...ve tabiki hoşunuza giden şeyler....ve ilginç yorunlar falan....
ne biliim yazıııııın işteeeeee....bişeyler...
BU SPİKER HEPİMİZİN...... :o :gurup:
SAYGILAR ..... :cool:
HASAN MUSTAN