Sevgili arkadaşlarım....hepinizin sabırsızlıkla beklediğinin farkındayım..ve bende inanın sizlerle paylaşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum..
Ama hak vermelisiniz ki bu işler çok hassas...ve gün veripte gününde sizlere ulaştırmazsak ,işte o zaman pek iyi olmaz diye düşünüyorum..
sert bir dille mesaj yazan arkadaşlarıda suçlamıyorum..onlarda fazla beklemiş olmanın verdiği stersten bu şekilde yazmışlardır..
Ayrıca" biz spikeri istiyoruz...tsl istemiyoruz" lafını hiç görmemiş ve duymamış oliyim..olurmu...çünkü spiker tsl ye tsl spikere bağlı......
İkiside kurulmalı bilgisayarınıza...
Şimdi bizim tabiki hedeflediğimiz bir tarih var "pazartesi-salı gibi"sitede olmasını umut ediyoruz..
Ama bakın inşallah diyorum..aksilik olmazsa..
Ve emin olun tsl ve spiker için halen canla başla sizler için çalışıyoruz arkadaşlar...yoksa zorumuz ne yani.....
Hatta bugün 150 yeni dosya daha ekledim spikere ve eklemeye devam ediyorum vaktim oldukça..bu arada msn de ve forumda mesajlarıyla ve sohbetleriyle bizlere destek olan tüm arkadaşlara çoook teşekkür ediyorum..
Earthquake arkadaşımın bana desteği sayesinde dosyaları daha da hızlı bir şekilde hazırlayabiliyorum....
Yazılan tüm msj ları takip ediyorum...
Herkese Allah gani gani sabır versin...............yakında geliyor işte......
saygılar..sevgiler.... :cool: