AvOr arkadaslar forumda sorunu olan arkadaslar gordum sorununuza cozum. ispanyol spikere gerek yok. linkteki dosyayı turkce spiker seslerinin oldugu klasore kopyalayın ve tıklayın bıraz bekleyın ıslem tamam.daha sonra yama işlemini yapın. http://s1.ultrashare.net/hosting/fs/dab00f4bbdda2792/
AvOr evet okumustum ingilizce spiker içinde yapılmış indirin diyodu ama hanı ındırmekle ugrasmayın dıe verdım.
Ronaldinho1983 arkadasim dedin gibi kopyaladim ama yama anlamadim kusura bakma nolur biraz bana yardimci ol tolga_uncu2@hotmail.com lutfen yardimlariniz bekliyorum
AvOr dostum benım dosyam sadece ses dosyası adlarını degıstırıo yama yapmasını bana deıl yamayı yapan arkadasın konusuna sorun. orda cvp bulabılırsın. bu arada beyler tesekkur ederım BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GUZELDİR!
Ahmetk46 Tebrik Ederim Gerçekten süper bir yama birde senden şunu istiyorum: bu senin upload ettiğin yerin şifre ve kullanıcı adını bizle paylaşırmısın
AvOr ahmet kardes şifre filan yok ya ne şifresi sadece bir tane dosya var onu indiriyosun tamam ayrıca bu yama deıl yama yuklerken ispanyol spikeri olmayana yardımcı bir dosya
AvOr bu arada 400 küsür kişi okumuş bu konuyu ama 4-5 cvp bu da guzel. cvp yazan arkadaslara tesekkur ederım. emeğe saygı her zaman gerekli.
By_GuiTaR yok yaaaaa bu forum cok düzensiz ve dagınık....bilgiyi bulmak imkansız...burdan yöneticilere sesleniyorum........bu forumda spiker konusunda yapılan hiçbişiy yoq.....emek veren arkadaslara deil sözüm...forumun düzensiz ve görüntü kirliliğinden......örnek mademki suan bu başlıkta aranan yardım dosyası küçük boyutlu ve sadece dosya ismi deiştirmek için verilen bi komut dosyası nerrrrrrrrdeeeeeeeeeeee sitenin yöneticileri.....herkez 200 küsür mb lık ispanyolca spiker dosyasını indiremeyebilir....kaldıki verilen linkler mechul linkler....cogu ölü silinmiş ve kırık link......200 küsür mb yerine......forumda pc den anlayan bir yönetici olsaydı....ispanyol spiker dosyası yerine yada benzer bir cok yamada kullanılan ilkel ve çağ dışı uygulama yerine daha akılcı ve pc nin nimetlerinden yararlanılabilecek üretimler söz konusu olurdu.....şimdi.................size acık teklif.........eğer forum yönetmeyi bilmiyorsanız....bırakın bu kaos devam etsin.....yok biz ii yöneticiyiz diosanız...Top sizde......evet biraz pratik pc-yama kullanımı olayını gercekleştirin...yoq biz anlamayız diosanız ....ben yardımcı olayım utanın....yazık...böl güzel ve ilgili emek harcayan arkadaslar varken....bu sitenin durumu içler acısı.....birkaç dosya download edip...sonra sabitleyerek arada sırada güncelleme(upload) etmek cok mu zor???????? sanmıyorum...ki zaten olayınız yamalar etrafında dönüyor.....en büyük yama dosyası bile 300 mb tan fazla deildir(istisnalar hariç) ve siz yöneticisiniz......bu kadar cok üye bu kadar cok Futbolseven için 300 mb upload etmek cok mu zor????
hgurbuz78 Orjinal Mesajı Yazan: By_GuiTaR yok yaaaaa bu forum cok düzensiz ve dagınık....bilgiyi bulmak imkansız...burdan yöneticilere sesleniyorum........bu forumda spiker konusunda yapılan hiçbişiy yoq.....emek veren arkadaslara deil sözüm...forumun düzensiz ve görüntü kirliliğinden......örnek mademki suan bu başlıkta aranan yardım dosyası küçük boyutlu ve sadece dosya ismi deiştirmek için verilen bi komut dosyası nerrrrrrrrdeeeeeeeeeeee sitenin yöneticileri.....herkez 200 küsür mb lık ispanyolca spiker dosyasını indiremeyebilir....kaldıki verilen linkler mechul linkler....cogu ölü silinmiş ve kırık link......200 küsür mb yerine......forumda pc den anlayan bir yönetici olsaydı....ispanyol spiker dosyası yerine yada benzer bir cok yamada kullanılan ilkel ve çağ dışı uygulama yerine daha akılcı ve pc nin nimetlerinden yararlanılabilecek üretimler söz konusu olurdu.....şimdi.................size acık teklif.........eğer forum yönetmeyi bilmiyorsanız....bırakın bu kaos devam etsin.....yok biz ii yöneticiyiz diosanız...Top sizde......evet biraz pratik pc-yama kullanımı olayını gercekleştirin...yoq biz anlamayız diosanız ....ben yardımcı olayım utanın....yazık...böl güzel ve ilgili emek harcayan arkadaslar varken....bu sitenin durumu içler acısı.....birkaç dosya download edip...sonra sabitleyerek arada sırada güncelleme(upload) etmek cok mu zor???????? sanmıyorum...ki zaten olayınız yamalar etrafında dönüyor.....en büyük yama dosyası bile 300 mb tan fazla deildir(istisnalar hariç) ve siz yöneticisiniz......bu kadar cok üye bu kadar cok Futbolseven için 300 mb upload etmek cok mu zor???? valla çok doğru yazmış yani azıcık paraya kıyıp bi server kiralayın herkez rapid e yüklüyo nedir bu ispanyol spiker tüklemek istedim ne mümkün ohhooo o dosya gelecekte ölme eşeğim ölme
darkmad Orjinal Mesajı Yazan: By_GuiTaR yok yaaaaa bu forum cok düzensiz ve dagınık....bilgiyi bulmak imkansız...burdan yöneticilere sesleniyorum........bu forumda spiker konusunda yapılan hiçbişiy yoq.....emek veren arkadaslara deil sözüm...forumun düzensiz ve görüntü kirliliğinden......örnek mademki suan bu başlıkta aranan yardım dosyası küçük boyutlu ve sadece dosya ismi deiştirmek için verilen bi komut dosyası nerrrrrrrrdeeeeeeeeeeee sitenin yöneticileri.....herkez 200 küsür mb lık ispanyolca spiker dosyasını indiremeyebilir....kaldıki verilen linkler mechul linkler....cogu ölü silinmiş ve kırık link......200 küsür mb yerine......forumda pc den anlayan bir yönetici olsaydı....ispanyol spiker dosyası yerine yada benzer bir cok yamada kullanılan ilkel ve çağ dışı uygulama yerine daha akılcı ve pc nin nimetlerinden yararlanılabilecek üretimler söz konusu olurdu.....şimdi.................size acık teklif.........eğer forum yönetmeyi bilmiyorsanız....bırakın bu kaos devam etsin.....yok biz ii yöneticiyiz diosanız...Top sizde......evet biraz pratik pc-yama kullanımı olayını gercekleştirin...yoq biz anlamayız diosanız ....ben yardımcı olayım utanın....yazık...böl güzel ve ilgili emek harcayan arkadaslar varken....bu sitenin durumu içler acısı.....birkaç dosya download edip...sonra sabitleyerek arada sırada güncelleme(upload) etmek cok mu zor???????? sanmıyorum...ki zaten olayınız yamalar etrafında dönüyor.....en büyük yama dosyası bile 300 mb tan fazla deildir(istisnalar hariç) ve siz yöneticisiniz......bu kadar cok üye bu kadar cok Futbolseven için 300 mb upload etmek cok mu zor???? eline sağlık kardeşim,düşüncelerimizi yazıya dökmüşsün.
yasingiray arkadaşlar önce dkz stüdyo kullanarak e_sound afs yi açın sonra import folder deyin ordan türkçe spiker dosyaları klasörünü seçin ve importlayıncaya kadar bekleyin sonra save as deyip kaydedin ve oyunu kurduğunuz yerdeki dat klasörüne yapıştırın. kolay gelsin.