berkemschumacher Orjinal Mesajı Yazan: Makaay En güzel imza blueeda'nın :) :D :D :D :D :D :D Benim imzayada bi bakın ;)
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: SteGaNoS 2side berbat :V:V yay kardeş senden kaç kere rica ettim şu imzayı değiştirmeni scroll yaparken etkilediğini,scn üyelerini rahatsız ettiğini ama değğiştirmen için sert cvp lar yazmak gerekse öyle yapalım...
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: *ultrAslan* Gercekten Bended Oluyor Ve Gozumu Rahatsız Ediyor evet ama arkadaş uzun zamandır bunu değiştirmemekte diretiyor...
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: Felipe²°°³ Alla alla ilk yazdigimda niye cikmadi bu seninki de güzel şekil vermesen de daha güzel olabilir
amateur Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu yay kardeş senden kaç kere rica ettim şu imzayı değiştirmeni scroll yaparken etkilediğini,scn üyelerini rahatsız ettiğini ama değğiştirmen için sert cvp lar yazmak gerekse öyle yapalım... Ne kızıyorsun ya adamın imzası forumdaki en güzel imza!!! :mad:
SoniC Orjinal Mesajı Yazan: amateur Ne kızıyorsun ya adamın imzası forumdaki en güzel imza!!! :mad: Benimde gözümü rahatsız ediyo...
Felipe²°°³ Orjinal Mesajı Yazan: Mr.Bean seninki de güzel şekil vermesen de daha güzel olabilir SEKIL derken sunlari mi diyorsun ~~~~ valla öyle daha sempatik görünüyo o yüzden yaptim
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: amateur Ne kızıyorsun ya adamın imzası forumdaki en güzel imza!!! :mad: beni rahatsız ediyorsa kızarım kardeşim ben imzasına güzel değil dedimmi güzel olabilir ama bir güzellik başkalarını rahatsız ediyorsa onun bi güzelliği kalmaz :mad:
ŞANLI_ Benim imzam nası değiştirdim DJ AKMAN ın ''Seni Özlemek'' şarkısının giriş ve nakarat bölümünden alınmış bi söz !! siz hele bi de şarkıyı dinleseniz...OFFF OFFF
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RoNaLDo Benim imzam nası değiştirdim DJ AKMAN ın ''Seni Özlemek'' şarkısının giriş ve nakarat bölümünden alınmış bi söz !! siz hele bi de şarkıyı dinleseniz...OFFF OFFF evet şarkıyı biliyorum manyak bi şarkı. ayrıca dj akman ın daha süper şarkıları var reklam yapıyoz gibi oldu ama :D
Amorph Benim ki çok anlamlı :) ADSL kapandıktan sonra yazmıştım.Bu hafta içinde tekrar açılıyor.Onun için geri dönüyorum yakında.O zaman daha anlamlı bişeyler yaparım.
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu evet şarkıyı biliyorum manyak bi şarkı. ayrıca dj akman ın daha süper şarkıları var reklam yapıyoz gibi oldu ama :D yok baba böle bi şarkı yaa bütün gün onu dinleip tuğçeme msj atıom ozaman daha romantik oluo muşum :D