fenerli88 ewt arkadaşlar soccergaming forumlarında gezerken bu golü buldum müthiş bir hareketle atılmış bir gol yani yeni bir trick.Ama nasıl yapılacağını bilmiorum.Bilen warsa Allah rızası için sölesin. Buda link: http://www.sitesled.com/members/polskavids/Zurawski.wmv buradan indirip lütfen izleyin!!!!!Cewapları bekliorum.
Sheva24 bu hareketi ben daha önceden gördüm ama bende yapamadım.Scn goal contest 4 te DENİZLİSPOR da bu golden atmıştı.
juve Bu Şekilde Çok Az Oyuncu Vurabiliyo Mesela Recoba.. Recoba İle Sağ Taraftan Ceza Sahasına Gir Girdikten Sonra Depar'a Basma Sadece Şut'a Bas Tam Ortaya Kadar Gitsin Şut Çizelgesi Recoba Bu Şekilde Vuracaktır Öncelikle Training'de Denemeler Yap Pratik Gerekiyo Hadi Kolay Gelsin..
KiNG bu gol yeni değil ya.Taa ilk gol yarışmasında bende atmıştım.Çok kolay bir hareket.Recoba,Roberto Carlos gibi oyuncularla yapalirsin.Bunu uzaklardan da yapabilirsin
fenerli88 özel bir tuşu warmı yokmu yoksa kendi kafasına göremi yapıyo onu merak ettim lütfen yardımcı olun Ayrıntılı şekilde anlatırsanız sewinirim byeyeeeeee
ridvan155 bi arkadaş bu tip hareketlerle ilgili bi program sunmuştu forumda istersen onu bi ara bulursan içinde güzel şeyler var bazılarının videolarıda var.
ogguz907 dostum bu hareket eskidi bea 3ay önce att1g1m gol iste. http://rapidshare.de/files/1522772/anelka__________.wmv.html yarismaya almamislard1:
R2.ZephyR Klasik bir gol ama ilk defa gördüğün için mükemmel gelmiştir sana,ben de havalara uçmuştum atınca. :) Sadece bir kaç oyuncu yapabiliyor.Açıyı iyi yakalamak lazım.Biraz şans işi yani.
ridvan155 arkadaşlar aslında bazı oyunculara has ve özel hareketleri bir konuda paylaşsak ve videosunu göndersek iyi olmazmı sizce
tramp_1905 yeni bi hareket dediniz ben de bisi sandım yaa :) 3 ay deil 2004 yılın golu yarısmasında almanyada 1. olmustu bu hareket te forumdakı herkes kasmıstı yapmsııtık soora :)
Sheva24 ben dün interle oynarken recobaya top geldi ve gelişine bu golden attı.sadece şut tuşuna bastım başka bi tuşa basmadım
Mc.Speedy kolay bi hareketi büyütmeyin arkadaşlar sol ayaksa adam sağ tarafa doğru adamı yöneltip vuruyorsunuz......sağ ayaksa sol a doğru yöneltip vuruyorsunuz.....bu kadar basit
turko873 yani adam sol ayaksa (ornek:recoba) sag ayagıyla vuracagı bir pozisyon ayarla sag ayagını kullanmadıgından solu arkadan gecirip solla vuracaktır