CANARY 54 Orjinal Mesajı Yazan: murtiki arabamı park ettim... harika bir park ediş şekli ist.trafinğinde araçlar böle güzel park etse yolda sıkışıklık yaşanmaz :D :D :D
sertacbjk Orjinal Mesajı Yazan: cr@zyb@y arkadaşlar oyunu aldım oyun 6cd ve harika bu arada oyun geforce mx lerde çalışıyo benim ekran kartı ge force 4 mx 440 oyunun görüntü kalitesini very high da oynuyorum hiç bi sorun yok yani mx olanlar kafaya takmasın çok rahat çalışıyo görüntü bakımından soru olmaz baba süpersin ya içimi rahatlattn bzde o zmn ge force 2 mx400 le 640x480 mediumda oynarz :D :p
rapper abi benim bilgisayarı kasıyo anlamıyorum neden... hem de çok kasıyo arada en düşük görüntü seviyesinde bile. bakın sistemi yazıorum:Pentium 4 2.40GHz ATI Radeon 9200 SE 128 MB 256 MB RAM diğer oyunlarımda hiç bi sorunum yok biraz fan yüzünden kasıo onlarda ama arasıra bunda hep kasıo takılıo falan.bi yardım edin lütfen
rapper ram den olmaz ya çünkü başka 256 ramli arkadaşlarda da sorun yok.yarın bi ram daha alırım artık...
***ultrAslan*** istanbul şişli perpada halkbankasının yanındaki cd cide bulabilirsiniz 6 cd ooarak var dvd olarak varmı bilmiyorum
4MyStErY3 Orjinal Mesajı Yazan: ***ultrAslan*** şu an 6, cd yi yüklüyor heyecan dorukta Nasıl yükleniyor RAR lı mı? 6 cd i hd ye atıp mı yüklüyorsun yoksa otomatik mi başlıyor yükleme :confused: .Bizim buralara daha oyun gelmedi gelince kurması kolay olsun diye soruyorum :cool:
***ultrAslan*** ewt önce rarla yeniş bi klasör açıp içine atıyosun sonra normal oyunu dvdromdan yüklermiş gbi autorn u falan var normal setup ı var onu yüklicek bu arada oyun iki şekilde yükleniyo minimal tür 3,6gb full 4,7 gb yer kaplıyo
***ultrAslan*** arkadaşlar bende sürekli her cd değiştirirken biinci cd yi istedi bu yüden dikkat edin sağlam cdyi boşuna kırmayın orda verdiği hata gtasanandreas1 dio ise biri takın ve yeniden dene diyin yada .......4 ise 4ü takın