CANARY 54 herkes bişeyler söyliyip duruyo screen koyun diyoruz ses seda yok pls inandırıcı olmak için kanıt lazım
tifosie Orjinal Mesajı Yazan: CANARY 54 herkes bişeyler söyliyip duruyo screen koyun diyoruz ses seda yok pls inandırıcı olmak için kanıt lazım Burda seni kandırmak için yalan söylüycek halimiz yok bende aldım oyunu tek dvd taş gibi çalışıo...
cr@zyb@y Ruben Martin oyun 6 cd hem de sorunsuz çalışıyor galiba 8 cd olanlar varmış onlar playstation 2 den çevirme diye duydum 6 cd liyi al sorunsuz oyna...
egozdemir şunu belirteyim eğer dvd pahalıysa benim gibi cd alın hepsini bir dvdye kopyalayın bir yer winrar'ın son sürümüyle yapar bi yer önceki sürümü onun için 8,6,5 bu arada benim cdler cracksız ve çalışıyor çünkü arşivin içine atmış
muzzy..! CD alınsa bile tanesi 1YTL olsa 6 YTL ediyor DVDsi de 6YTLye bulunur 1 haftaya bence hiç uğrsaşmadan DVD alın derim... (kalitesiz CDlere yüksek hızlarda yazıyorlar ve data bozulmaları oluyor ve bozuk CD çıkma olasılığı artıyor.) bu arada oyun 4200 MB ise tam 6CD yapıyor. Bence 6CD oyun ama tabi millet fahaçok Cd daha çok para demek diye düşünüp daha çok parçaya bölüyor.
XII Orjinal Mesajı Yazan: muzzy..! CD alınsa bile tanesi 1YTL olsa 6 YTL ediyor DVDsi de 6YTLye bulunur 1 haftaya bence hiç uğrsaşmadan DVD alın derim... (kalitesiz CDlere yüksek hızlarda yazıyorlar ve data bozulmaları oluyor ve bozuk CD çıkma olasılığı artıyor.) bu arada oyun 4200 MB ise tam 6CD yapıyor. Bence 6CD oyun ama tabi millet fahaçok Cd daha çok para demek diye düşünüp daha çok parçaya bölüyor. daha fazla bölme die bişi yokki hepsi 700 mb olarak bölünmüş..
polat2004 İzmirde sevgi yolunda 6cd olarak satılmaktadır tüm izmirlilere duyurulur Fiyatı ise 8milyon dur. Oyunu aldım süper yaknda screen lerle geliceğim....
muzzy..! FULL DOWNLOAD İÇİN http://www.soccercenter.net/forum/showthread.php?p=512935#post512935 ziyaret edin (torrent ile)
CANARY 54 Orjinal Mesajı Yazan: cr@zyb@y işte bir resim daha buda mı yalan şimdi dersiniz ki başka siteden alıp koymuştur........ İlgin ve alakan için tşk ederim screenlar inanmam için kafi oldu sağol ;)