Kokane Sartlara bagli. 1kerelikmi? Bosta olsam kizi heralde. Ayrica Eda'nin bu konuyu acmasi garibime gitti... Makaay sende dürüstce cevap ver :p
SoniC Orjinal Mesajı Yazan: blueeda o araba bi erkekte olduktan soora ööle bi kızı tavlamak çok kolay :p boşverin kızı:) öyle bi kızı bulmak zordur heralde :)
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: SoniC öyle bi kızı bulmak zordur heralde :) bence okadarda güzel deil...güzel olsaydı koyarmıydım?;)
*EmPeRoR* Benim telefonda var bu resim ya.Yakinlastira yakinlastira bi hal olmustum saol:D:D:D Neyse ben arabayi secerdim kiz o kadar güzel deil:D
SoniC bende vazgeçtim...sonuçta sevdiğin birini bulacaksın ve o senin için dünyanın en güzeli olacak..arabayı alırdım :)
Exvision O ıssız yerde kızı bırakmak olmaz.Kız ile beraber arabaya binerdim.Kızı evine evine bırakana kadar tavlardım zaten..Sonuçta ikiside benim olurdu :D
götveren Orjinal Mesajı Yazan: siyahlabeyaz Bismillahirrahmanirahim .. tek kelime KOPTUMMM!!! o ne resimdir ole imana geldi adam:D arabayı alayım:)dieri nası olsa bulunur....
TeKiN uA O Araba Senin Olduktan Sonra Herkes Sana Bakar,Daha İyisini bulursun Hem O Araba Sende Olsa Aynı Kızı Ayarlarsın Yine :)