Hasansas1905 boşverin şampiyonlar ligini:)ilk önce bi uefa yı alın yaw tak diye türk takımlarıyla şampiyonlar ligi kupasını alamassın.alanlar vardır ama onlarda hile yoluna başvurmuşlardır bence.
zalimplus ben çok kazandım uefayı fln fenerle...bi kere serhat ı kesinlikle oynat,defansına iskandinav ülkerinden bir oyuncu al 3-1-4-2 oyna genelde,training ini fitness ağırlıklı yap zor da olabilir oyuncuları kasmıo ağır trainingler..yasin karaca musa aydın youla tevez (alabilirsen)şahane oluo fenerde.KEMAL i ikinci yarı al oyuna ii oyunuo denizi sat gitsin ...nobreyi de yolla genç forvet al..ilerleyen senelerde ben milanı 6-1 yendiğimi hatırlıorum milanı san siroda!!
ChakaLL Orjinal Mesajı Yazan: ARAGORN Arkadaşlar kaç yıldır cm-fm oynuyorum türk takımıyla(FENERBAHÇE) şampiyonlar ligi yada uefa kazanamıyom sizce ne yapmalıyım???:( Bak dostum o takımdan hiçbir şey olmaz bak Galatasarayla belki ama sana tavsiyem stuttgart,dortmund,betis gibi takımlar denemelisin
KalkVeSavas uğur yıldırım - manyak forvet,iki ayağınıda kullanır..2 sezon sonra 30 milyon dolara satarsın
ermanry GENÇLER SİZLERE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FORVETE ALACANIZ ADAMI DİECEM DALGA GEÇMİYORUM CAFERCAN 3 KEZ ŞAMPİYONLAR LİGİNİ ALDI BU ADAM 20 YAŞINDA YILIN ADAMI SEÇİLDİ
footer Orjinal Mesajı Yazan: ermanry GENÇLER SİZLERE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE FORVETE ALACANIZ ADAMI DİECEM DALGA GEÇMİYORUM CAFERCAN 3 KEZ ŞAMPİYONLAR LİGİNİ ALDI BU ADAM 20 YAŞINDA YILIN ADAMI SEÇİLDİ hade be yalanın batamı? :scnbebek: :scnbebek:
Aiko- Orjinal Mesajı Yazan: footer hade be yalanın batamı? :scnbebek: :scnbebek: bende de 2010 yılında real madrid in forveti tuncayla cafercan
KalkVeSavas koy forvete ismail güldüren i..arkaya sabri gizli forvet.. telekomsporlu cemil sağ kanada binderme yapan oyuncu tarzında.. orta sahayı samuel johnson a teslim et..uzaklardan bol bol şut at 'a ayarla.. defansa biriki takviye yap yeter.
IAdam Orjinal Mesajı Yazan: KalkVeSavaş koy forvete ismail güldüren i..arkaya sabri gizli forvet.. telekomsporlu cemil sağ kanada binderme yapan oyuncu tarzında.. orta sahayı samuel johnson a teslim et..uzaklardan bol bol şut at 'a ayarla.. defansa biriki takviye yap yeter. ismail güldüren???? bildiğimiz ismail güldüren mi
mesutsahin10 Orjinal Mesajı Yazan: KalkVeSavaş koy forvete ismail güldüren i..arkaya sabri gizli forvet.. telekomsporlu cemil sağ kanada binderme yapan oyuncu tarzında.. orta sahayı samuel johnson a teslim et..uzaklardan bol bol şut at 'a ayarla.. defansa biriki takviye yap yeter. walla ismail kimi "güldürüyor" bilmem ama ben buna çok güldüm hemde k*çımla