ARAGORN Arkadaşlar kaç yıldır cm-fm oynuyorum türk takımıyla(FENERBAHÇE) şampiyonlar ligi yada uefa kazanamıyom sizce ne yapmalıyım???:(
FeRBeCK Orjinal Mesajı Yazan: h@s@n_10 abi şampiyonlar liginde taktığını deiştir mesela buyuk takımlar varsa grubunda defansif taktıkle oyna...yıldız oyuncular al.. sana kesinlikle katılıyorum. hatta 2 yıl önce chelsea yle eşleşmiştim çeyrek finalde orda tek forvetle oynayıp takımı defansta tuttum orda 2-2 ewimde 1-1 kaldım ben çıqtım... defans önemli bi taqtiq..
ARAGORN Orjinal Mesajı Yazan: FeRBeCK sana kesinlikle katılıyorum. hatta 2 yıl önce chelsea yle eşleşmiştim çeyrek finalde orda tek forvetle oynayıp takımı defansta tuttum orda 2-2 ewimde 1-1 kaldım ben çıqtım... defans önemli bi taqtiq.. DEFANSINDA KİMLER VAR???
FeRBeCK Orjinal Mesajı Yazan: Fifalog DEFANSINDA KİMLER VAR??? DL: Osman Kurt (Dogan) DC: Djimi Traore(Sümer Beyhan) DC: Alcides (Halim Kurtulus) DR: Erhan Çakmak(Fatih Sonkaya)
ARAGORN Orjinal Mesajı Yazan: FeRBeCK DL: Osman Kurt (Dogan) DC: Djimi Traore(Sümer Beyhan) DC: Alcides (Halim Kurtulus) DR: Erhan Çakmak(Fatih Sonkaya) SAĞOL FORVET İÇİNDE BİR İKİ ÖNERİ VEREBİLİRMİSİN?
Tearaway bende göztepeyle oldum ama 2038e kdr oynadım size bi önerim var oyunun basında Ümit Ozan Kazmazı Kacırmayın o adamı alırsanız adam ölene kdr manyak oynuo ve ben su an da gs deyim 5 sezon oynadım 5 sezonun en iyi oyuncusu ümit ozan kazmaz secildi performansı 8 in altına düsmüor siddetle tavsiye ediyorum mevkisi sol acık forvet.
FeRBeCK Orjinal Mesajı Yazan: Fifalog SAĞOL FORVET İÇİNDE BİR İKİ ÖNERİ VEREBİLİRMİSİN? FC: Valeri Bojinov (Tuncay Sanlı, Halil Altintop) SC: Louis Bell (Edixon Perea)
ARAGORN Orjinal Mesajı Yazan: Tearaway bende göztepeyle oldum ama 2038e kdr oynadım size bi önerim var oyunun basında Ümit Ozan Kazmazı Kacırmayın o adamı alırsanız adam ölene kdr manyak oynuo ve ben su an da gs deyim 5 sezon oynadım 5 sezonun en iyi oyuncusu ümit ozan kazmaz secildi performansı 8 in altına düsmüor siddetle tavsiye ediyorum mevkisi sol acık forvet. TEŞEKKÜRLER..
FeRBeCK Orjinal Mesajı Yazan: Tearaway bende göztepeyle oldum ama 2038e kdr oynadım size bi önerim var oyunun basında Ümit Ozan Kazmazı Kacırmayın o adamı alırsanız adam ölene kdr manyak oynuo ve ben su an da gs deyim 5 sezon oynadım 5 sezonun en iyi oyuncusu ümit ozan kazmaz secildi performansı 8 in altına düsmüor siddetle tavsiye ediyorum mevkisi sol acık forvet. Ewet ümit ozan dan daha 2 hafta önce haberim oldu ama artık çoq geç die (yaştan dolayı) transferden vazgeçmiştim. Bidaha düşüneyim iisi :)
alex85 kardesim ben transfer yapmadan kazandiM!! ;) http://forum.antu.com/showpost.php?p=2810525&postcount=491 http://forum.antu.com/showpost.php?p=2810727&postcount=493 http://forum.antu.com/showpost.php?p=2810839&postcount=495 http://forum.antu.com/showpost.php?p=2812927&postcount=498 Sonrada Süper Kupayi kazandim, simdi sirada Dünya Kupasi var :D
El-emin Orjinal Mesajı Yazan: ARAGORN OYUNCU ÖNEREBİLİRMİSİNİZ? forumu dolas istemediin kadar oyuncular var hemde bi bakm1s olursun
El-emin Orjinal Mesajı Yazan: ARAGORN yILDIZ GELMEZDE GENC OLARAK KİMİ ALIYIM? gir shakhtar donesk e takımın hepsi yıldız oyuncu
El-emin Orjinal Mesajı Yazan: ARAGORN yILDIZ GELMEZDE GENC OLARAK KİMİ ALIYIM? gir shakhtar donesk e takımın hepsi yıldız oyuncu merak etme hepsi gelir
El-emin Orjinal Mesajı Yazan: FeRBeCK FC: Valeri Bojinov (Tuncay Sanlı, Halil Altintop) SC: Louis Bell (Edixon Perea) kanka naptın ya bojinov fenere ölse gelmez adamı avrupanın en iyi takımları izliyo
turgay540 abi bence tranfere para harcama sözleşmesi biten iyi oyuncular ol ben fenerbahceyle ilk yıl grupta 3. oldum ikinci yıl ikinci turda elendim nihayet 2007 de şampiyonlar ligini aldım türkiye ligi taktigin farklı avrupa farklı olsun mesela her avrupa macına ben iki dmc ile cıkıyorum ama türkiyede tek dmc yetiyo ligde su an 18 de 18 yaptım fenerin 103 göllük rekorunu kırmaya çalışıyom 72 gol attım su an tamamen senin taktigine kalmış bir olay zaten fenerin kadrosu iyi kendine uygun bir taktik bul