Sheva24 Arkadaşlar karne zamanı yaklaşıyor benim içimde bi korku var ya matematik 2 gelirse.günlerdir aklımdan çıkmıyor.Sizin karneler nasıl gelecek
Pizarro ya bende ilk dönem 8 zayıf wardı 2. dönem 3 hoca derslere bakım 2 werirse 1 zayıfla geçicem işallah :D
Spocket Zayıfım vardı ama düzelttirdik, hallettik. İlk dönemde böle olmuştu... (*okuldaki müdür yardımcısıyla aranın iyi olması durumu*) :) Teşekkür alma ihtimalim bile var, biraz zor olsada...
serkann Orjinal Mesajı Yazan: wes(t)mac valla ben hepsi 5 bekliyorum hazırlıktayım Gençken bizimde böleydi...
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: Exotic_Galatasaraylı ya bende ilk dönem 8 zayıf wardı 2. dönem 3 hoca derslere bakım 2 werirse 1 zayıfla geçicem işallah :D yuuh 8 zayıf mı vardı ilk dönem sen coşmuşun :D bende %92 teşekkür alıcam. ilk dönem 1 tane zayıf vardı ama 2. dönem düzelttik ;)
4MyStErY3 Geçen sene hazırlıkta takdir almıştım.Bu sene de teşekkür garanti,takdir gelme olasılığı %70.Alcak gibiyim.
Pizarro ya ben bizim sınıf hocasıyla konuştum fizik benim 30 45 2 werir mi dedi ark 30 40 almış 1. dönem ona wermiş sanırım bana da wericek matematikciyle konuşacak a da 2 werirse geriye biyo kimya kalıyo biyolojici tanıdık ama 2 yazılıda 0 olduğu için 1 wrericek kimyacıda 2 werirse süper olcak :D tabi dewamsızlıktan kalmazsam :d
freerapper ingilizcemin 4 gelmesi ile 3 gelmesi ihtimalleri %50 diğerleri 5 hazırlıtayım 3 gelirse bişiy yok 4 gelirse teşekkür 17 kişilik sınıfın 5-6 kişisi kalacak yaa :)