melo15 bunu alym mı sizce ?? hngi oyunlarda kasar bide pixel shader die bşe varmş desteklermi acaba??
muzzy..! Yeni çıkan tüm oyunalarda kasar bunun yerine "ASUS 9550 GE/TD" yada "MSI RX-9550 (SE olmasın sakın haa yoksa O/C yapamazsın)" al (69$+KDV) sonda bi de O/C çak al sana 9600xt her türlü oyunu full konfigrasyon oynarsın. FX5200 çok geride kaldı artık..
SLeviN bende fx5200 var memnunum şimdilik ama ben alalı 1.5 sene oldu şu an alcak olsam daha üst bişey alırdım...
TWISTER Orjinal Mesajı Yazan: melo15 ati 9250 aldm saoln gne d 100 milyon tuttu keşke 9600 alsaydın 100 dolara kadar düştü
muzzy..! Usta ne yaptın sen Dx8.1 kart alınır mı dediğim 9550ler de 110 YTL ediyor zaten bence kartı geri verip 10 YTL ekle dediğim kartlardan birini al. Çok iyi kartlar onalr.
Kokane Hazir konu acilmisken, ben artik Fifa oynarken masaüstüne atiyor ve dün ilk defa ilginc bisey oldu. Grafik bayagi bi bozuldu, yani oyuncularin texturelarin nerdeyse yarisi kayboldu ve agir cekimde oynuyordum, sonrada bilgisayar kapandi. Acaba grafikkartimmi bozuldu. Kartim arkadasin almak icin sordugu kart Geforce 5200 FX 128MB
muzzy..! Dostum kartın aşırı ısınmış ve artifact vermiştir. Bu yüzden de VPU Recover etkinse masaüstüne atmıştır bilgisayarın. FX 5200, Radeon9250 seviyesindeki kartlar artık yetersiz kalmaya başladı. Aldımı en aşşağı 9600xt almak lazım yada 9550 alıp O/C yaparak 9600xt seviyesine getirirsiniz.
Kokane Neyse bi sogutucu ismarladim zaten. 2 pervaneli sistemi %30 sogutuyormus. Insallah kart zarar görmemistir.
-Connect- 2004 Şubat'ta Fx5200 almıştım ve 2004 Haziran'da pişman olmaya başladım diyebilirim. :) En son Farcry'ı çalıştırmamıştı, zaten ondan sonra oyun falan da almadım, onun haricinde FIFA'yı falan da diğer kartlara göre kalitesiz görüntüyle oynuyorum, yani fazla bişey yazmak istemiyorum, aldığıma pişmanım ve bir an önce değiştirmek istiyorum, fx5200 kullanan biri olarak, sen sen ol "sakın alma" derim..
lockedstyle arkadaslar kim nederse desin fx5200 5500 ün temeli yani aslında birkaç değişiklikle daha performanslı hale getirebiliyorsunuz.OC yani
Dragon173 Orjinal Mesajı Yazan: lockedstyle arkadaslar kim nederse desin fx5200 5500 ün temeli yani aslında birkaç değişiklikle daha performanslı hale getirebiliyorsunuz.OC yani arkadaşım o değişiklikler neler benim arkadaşın da sorunu var fifa 2005 le ilgili
lockedstyle arkadsın overclocın tehlikesi olduğunu sende bilirsin sen şu linki incele kesin çözüme gidersin: http://www.biyoturk.com/sk_overclock.htm
samet15 arkadaşım ben bu lınkı inceledim de benim sorunla alakalı bişi yok burda ..ben sana msn imi weriim konuşalım istersenn....qfbqsam@hotmail.com
koraykosker belki haklısınız ama ben pek fazla sorun yaşamadım128 5200fx le bence ekran kartı kadar donanımda önemli p4 3.2 ht 2048ram la oldukça performanslı tabii power unutmamak lazım kasaları takılı olarak aldıysanız oldukça problem olur 220 yazarsa genelde 200 çıkar ayrı alıp kasaya taktırmakta fayda var çünkü çoğu problem ısı dan kaynaklanıyor, soğutucu da harici takılırsa deme keyfine . ben far cry riddick,.... sorunsuz oynadım ama tabii ki bu çok iyi anlamına gelmiyor yeni alacaklara tavsiye etmem.
laziko53 ARK. BENDE 9250 ALDIM PES 4 ÇİZGİLER İNİYOR ARADA GALİBA TAM YÜKLEYEMEDİM AMA 9250 GÜZELDİR SON ÇIKAN GTA DOOM3 RAHAT OYNARSIN DOSTUM