Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: Makaay hayır super cupdan beri avrupada ve ligde büyük başarıları olmadıgı için almadım;) barış o zaman gs 5 senedir avrupada başarılı olmadığı için 2 lige koyduğuna göre bjk nin 100 yıldır fb nin hemen hemen 100 yıldır trabzonu zaten hiç sayma avrupada bu 3 takımı son lige koyman gerekirdi ;) :D
takunya Bu sezon hem gerçekte hem de oyundaki güçleriyle 4 büyüklerin Premier Division'a girebilecek kapasitesi olmadığını hepimiz biliyoruz. Eğer birkaçını 3. lige koysaydı bu sefer x takımını tutanlar "y'yi 2.ye koymuşsunuz bizi 3. lige atmışsınız" demezler miydi? Bunda bile en iyisini yapmış Barış. Gerçekten dört dörtlük bir patch.
NecromanceR Hasan , yama günümüz futbolundaki kalitelere vede herkese eşit mesafede yapıldı. CM0304 deki yama da herkes 2.ligdeydi. Sen GS'nin futbol kalitesini Juve ile Milan ile bir tutuyorsan , git bi elini yüzünü yıka derim
gurayerdem Orjinal Mesajı Yazan: Makaay İddaa ediyorum böyle bir patch görmediniz arkadaşlar.Ek olarak SCN ve TSI ortaklıgıyla yapılan Türkçe paketi de yüklerseniz başından kalkamayacağınızı iddaa edecek kadar güzel bir çalışma oldu... eline saglık cok müthis olmus... bide türkce paketin linkini koysanızda bizde türkce oynasak.....
Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: gurayerdem eline saglık cok müthis olmus... bide türkce paketin linkini koysanızda bizde türkce oynasak..... DownLoad">http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm/dosyalar/?tsi=indir&id=28260#>DownLoadTürkçe
Makaay Övgüler için teşekkürler.Necronun yazısının altına imzamı atarım.0304 de 3büyükler aynı ligde trabzonspor bi alt ligdeydi ama bu seneki başarısından sonra o da bir lig yükseldi mesela.Olayı sadece avruadaki geçmiş başarılara göre yapmıyoruz.Bir çok etken var ve en dogru sekil bu...
FeRBeCK Beyler ******** ciler yine yapmış yapacaklarını. Ben arkadaşta gördüm indirmiş oda world dream league i ama yukarıda by ******** falan yazıyo sitelerine girdim harbiden orayada koymuşlar bi link world dream league die milleti kandırıolar.... :mad:
Makaay FeRBeCK beni msn e eklesene baris_makaay_ozgul@hotmail.com hata alan arkadas versiyonunu 5.0.5 yapsın
Makaay onların yaptıgı her zamanki gibi taklitden öte giden birşey degil ve hatalı bir patch.SCN World Dream League Patch'den ötesi yok...
KiNG Orjinal Mesajı Yazan: FeRBeCK Beyler ******** ciler yine yapmış yapacaklarını. Ben arkadaşta gördüm indirmiş oda world dream league i ama yukarıda by ******** falan yazıyo sitelerine girdim harbiden orayada koymuşlar bi link world dream league die milleti kandırıolar.... :mad: Biz alıştık artık.Bizi de bilen biliyor.Yamanın babası yani sahibi Barış :).Onlay üvey babalık yapıp yamayı herzamanki gibi sahiplenmeye çalışıyorlar.Napsınlar onlarda kendilerini böyle tatmin ediyorlar
Tearaway beyler ben yükledim yamayı ama fm nin neresine atcaz bi acıklama yapılmamıs nereye yüklicez bu seyi ?