Orjinal Mesajı Yazan: siyahlabeyaz
Bakıun bu Biyerde toplanalım oalyı güsel Evi Büyük olaN sölesin Alalım nevaleleri gelelim Ps2 Benden tvyide başkası Getirsin ZOAAHAUHA
Zuahhahaa sn ne diosn ya? :D Böle bisi imkansiz 20-25 kisi bi ewde olck öle azginlik olur ki kmin ewinde yapiliosa dnüste annesi o çocugu dwer :D grçi sn de biliosn bzm eski ewde 20 kisi dogum gnü prtisi ypmistik ama dublexti... eger dublex weya triplex warsa yapalim , kat bsina 6 adam düsürürz hr katta bi PS2 olr ewin a.q:D
Orjinal Mesajı Yazan: legendeleven
bende sendeki şu içki sevdasını anlamıyorum hem yararı yok sağlığa zararlı hem haram günah..
Bnde içki swdasi yk ki :) Yarari yk ama bn yklasik 1 aydir icmedm we prtide olmasini istiorm ayrica sagliga zararli olsa bile dewamli kullanmadgim içn bisi olmz... günah meselesi ise herkesn günahi kndine çok içmiorm bn ztn nadiren içerm...
Orjinal Mesajı Yazan: HotSauce18
parti işi güzel bişey en azından birbirimizi tanıma fırsatı olur belki yeni ve güzel arkadaşlıklar doğar ama sizdeki bu özenti olursa hiçbir şey olmaz
1-İçki: abi nedir bu içki tartışması isteyen içer isteyen içmez belirli bi sınırlama getirilir ona göre bir kadeh veya iki kadeh verilir kimse gidipte yalvarıcak hali yok heralde abi bir kadeh daha ne olursun diye dimi hepimiz aklı başında insanlarız.
2-Kim yapıcak: bunu kimsenin yönetmesine gerek yok adminler yapıcak şunlar yapıcak bunlar yapıca. ortak karar alınır bir yer belirlenir yapılır.
3-Parti: parti demek illa bi kulüpte veya gece yarısı olucak diye bişeyde yok zaten yaz gelmiş tahminim çoğu kişi istanbul dandır bir piknikte olabilir bu adalara gidilir veya hiç olmadı çamlıcada yapılır bu kadar zor bişey değil.
arkadaşlar herkes kendini bildiği sürece çok güzel şeyler elde edilir insanlar birbirlerini tanıyarak kaynaşırlar.
1-) Aynen öle bn de öle diorm 1 içki ücrete dahil olck dwami o ksinin iradesne bagli olck...
2-) Ewt ypilir da prti bize özel olck yni ad olarak atiorm "SCN Prtisi" yazck...
3-) Ya bn dha bugn piknik yptim... oturcagimiz yr çok pslenir km ugrasck? Ayrica en güsel pknik yeri Sile , Kilyos fln ztn çok uzak millete o is zor yalan olur pknik fln... Ayrica prti yapilirsa illa gce de olmak zrunda deil baslangic saati 20 de olabilir aksam gec sayilmaz...
Orjinal Mesajı Yazan: Garnett_ManiaC
Bide abi 90 lı diye küçük görmeye gerek yok.beim 90 lı tandığım su gibi içkiyi götüren bir sürü var.Ama daha küçüğünü bilemem.Yani barış özellikle sen 90 lı gelmesin fln demişin ama.Bide şöyle düşün sene geçen sen bu zamanlarda hatta 2-3 sene evvel bu zamanlarda içmiyomuydun?? Ben içiyodum şahsen.
Ya bnm kçük fln gördüüm yk da öle bi yrde kndi rezil olur die sölüorm eger artistlik fln içn ipin ucunu kaçirirsa kndi klir orda millet sallamaz yazik olur die diorm yksa bnane ki tabi bn karar wrmicm herkes gelebilir... Abi bz 2 sne önce içioduk yazlikta fln ama abartmioduk da nyse özele girmiyelm knu dagilmasn....
Orjinal Mesajı Yazan: siyahlabeyaz
bilmesmYim Onun Fikreeet ben gdiyorum DemelERiNİ .. :D
İSteyen içsin ..
Park vb. gbi biyerde olsun yada bi evde.. ama evi batırırıs yani ..
ayrıca O içmeyin günah haram fln dienler 5 vakit namaz kılıyolarMı merak ettim ?
Muhahaha olm bn sna ne zmn gidiorm ddim ki hç hatirlamiorm :D
Isteyen içsn walla karsmayin ya eger sarhos olunursa tekme tokat dlarsniz :D ki 1 bardakla fln kmse sarhos olmaz... hrbi ha brakin ya siz sewap isleyin biz günah islersek kndimize istemeyen içmez olur bter!!!