CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: Express YOK DEVE :mad: MİLLETİN ATATÜRK SEVGİSİNDEN SANANE!!! o olmasaydı şimdi sen olur muydun?!!!! :mad:
Detailer Bu tip konular hep aynı şekilde sonuçlanıyor uzatmaya gerek yok bu vatan atatürk'ün önderliğinde ama fertlerin omuzunda ki yükler sayesinde kurtulmuştur yani bugün özgürsek bunu bir çok kişiye borçluyuz ama bu işin başıdan ki insan cumhuruyerle birlikte geleceğe uzanan temelleride beraberibde getiren kişi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 'tür o olmasydı belki yine kurtulurduk ama uzun ömürlü gelişmeye açık bir toplum kuramayacağımızda gayet açıktır.
CHaMPioN77 Orjinal Mesajı Yazan: Express Madem Atatürkün yolundan gitmek istiyorsunuz onun yaptığı gibi yaparsınız! Bu iş kurban olmaktaysa herkes olur. Kurban olunca bu ülke yücelmiyor. Bişeyler yapın beyler bişeyler...... Eminim Ataturkte şu an yaşasaydı senin kurban olurum vs gibi laflarına gülüp geçerdi!!! İş Ataturkun eline koluna kurban olmakta değildir asla! İş Ataturkun güzel ahlakını, iyi niyetini, kararlılığını, ön yargılı olmayışını vs. örnek alıp uygulamaktır! Yarın birgün buraya Atatürkün çorabının, gömleğinin resmini koyunca illaki birisi çıkıp kurban olurum diyebilir. Siz Atatürkü yanlış biliyorsunuz ama suçlu asla siz değilsiniz! suçlu bize böyle öğretenlerde! Hâla okullarda, sınıflarda Atatürkün resminin neden hep çatık kaşlı ve sinirli olduğunu merak etmekteyim? halbuki Atatürk videolarının %95'inde asla çatık kaşlı göremezsiniz. Hâla hiçbirşeyin farkında değilsiniz. Birileri Atatürk üzerinden................. Atatürk bir efsanedir. Bir mucizedir. ve bu tip insanlardan dünyaya 1-2 tane gelir. sen diyorsun ki Atatürk gibi olun. O, o kadar kolay birşey değil. birileri Atatürk üzerinden... ne??? :mad: Konuştuğun kişinin SENİN YAŞAM KAYNAĞIN OLDUĞUNU UNUTMA!!!
takunya Orjinal Mesajı Yazan: utkufatma Ya neden bu kadar takılındı ki bu söze. Arkadaş orada mecazı anlamda duygularını belirtmek için yurdumuzda çok kullanılan "kurban olmak" deyimini kullanmış. Valla eğer 20 yaşına gelmiş bir Türk gencinin bir yazı için kendini kurban edeceğini düşünen varsa zaten ona sözüm yok. Yoksa bu konunun Atatürk'ü gereksiz yere fazla yüceltip çıkar elde etmeye çalışmakla hiç alakası yok. Ayrıca arkadaşa yazıyı paylaştığı için ben de teşekkür ederim. E budur :) Ayrıca hala alacağı tepkiyi bile bile bu forumda Atatürk'lü bir konuda tartışma başlatmaya teşebbüs eden arkadaşları da kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.
TeKiN uA Ben Türk Milletinin Kurtuluşunu Sağlayan Herkes İçin Kendimi Kurban Edebilirim,Aynı Kurtuluş Savaşı Gibi
Felipe²°°³ NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE.................... cekemeyenleler ile gereksiz yoruma girmeye gerek yok Atatürkü sevmeyen Türk Kanini Tasimadigina inanirim .... Ne Mutlu Türküm Diyene!
Detailer Orjinal Mesajı Yazan: Express Kime neyi anlatmaya çalışıyorumki sanki! Ben nediyoruuuuuuuuuum! Siz ne anlıyosunuz!!! Sen haklısın ama burda çok sabit fikirli insan var ne desen de neyi kastettiğini anlasalar bile anlamamazlıktan gelip kabullnemiyeceklerdir o yüzden boşuna uğraşma derim.
TeKiN uA Milliyetçi ve Atatürkü Sevmek Sabit Fikirliyse Evet Öyleyim,Siz Öyle Değilseniz Utanın Bence