"Salak olabilirim ama aptal değilim" **ASENA**
"Ben meme kanserine şahsen karşıyım" **Sinem Güven**
"Mozart Türkiye'ye konser vermeye gelirse tabi ki dinlemeye gideriz" **EMRAH**
"Cep telefonundaki "şebeke arıyor" yazısını görüp paniğe kapılan, bu şebekeler habire beni arıyor" **Müslüm Gürses**
"Cep telefonundaki "şebeke arıyor yazısını görüp paniğe kapılan ve "ulan Müslüm abiden sonra şebeke şimdide beni arıyor" **Mustafa Topaloğlu**
"Allah'ı size emanet ediyorum" **Tansu Çiller**
"Cumhuritey 1927 yılında ilan edildi" **Tuğba Özay**
"Fransızlar amma kültürlü, çocukları bile Fransızca konuşuyor" **İzzet Yıldızhan**
"Atatürk ne demiş; "Yurtta Sulh, Barışta Sulh" **Nihat Doğan**
"Tüneli kaçmak için mi kazdınız ?" **Reha Muhtar**
"İsmini vermek istemeyen bir izleyici Filiz Ovar İngiltere'den arıyor" **A TAKIMI**
Tarih 10 Kasım Saat 17:45 ekrandaki 10 Kasım anma törenlerinde "Bugün 10 Kasım Atatürk'ün 64.ölüm yıldönümünü şölenlerle kutluyoruz" **Elif Nağme**
"Eminem; Dünyaca ünlü Amerikalı gurup, biliyorsunuz değil mi arkadaşlar ?" **BEYAZ**
"Polis yolu az sonra işlenecek bir cinayetin tatbikatı için kapattı" **KANAL D ANAHABER**
"23.Yüzyılda yaşadığımız bu günlerde başıma gelen bu dram..." **Q Kızı Reyhan**
"Cinayetler dışında, en düşük suç oranına sashibiz" **Washington D.C Valisi Marion Barry**
"Kendime ait görüşlerim, çok güçlü görüşlerim var, ama onları her zaman onaylıyamıyorum" **W.Bush**
"Sonsuza kadar yaşayamam, çünkü sonsuza kadar yaşamamalıyız, çünkü eğer sonsuza kadar yaşamamız gerekseydi sonsuza kadar yaşardık. Ama sonsuza kadar yaşayamayız, bu yüzden ben sonsuza kadar yaşayamam" **1994 Miss Alabama**
"Sigara içmek öldürür, öldüğünüzde hayatınızın önemli bir kısmını kaybedersiniz" **Brooke Shields**
Çinden bahsederken "Çin bir çok çinlinin yaşadığı büyük bir ülkedir" **Charles De Gaulle**