Black God Orjinal Mesajı Yazan: fenerliapo SElam Kardesler, Uzun zamandir bu patchi beklemekteydim ve dun indirdim ve install yaptim. Benim gozume carpan hatalar, yani sizlerdede bu hatalar varmi diye soyluyorum: BJK fomasi olarak inter formasi gorunuyor, Oyunda editlemeye girince sonlandiracaginda save yapamiyor hata veriyor, Ribery ve Hakan Sukur'un face leri yanlis, ve daha boyle birkactane hata var. Bu hatalar sizlerdede olustumu? ben bir kac kere yeniden yukledim, hatta pes4 tum sildim ve yeniden install yapip yukledim yine ayni hatalar olustu. Sizlerdede varmi bu hatalar? Ve varsa Lutfen yeni bir update veya hatalari giderilmis bir sekilde yeniden upload yapabilirmisiniz? Selamar, AKIN save yapamamasının nedenini bilemiyorum hiç bi fikrim yok ama isterseniz şöle yapın save klasörünün içideki optionfile dosyasını masaüstüne kopyalayın oyunu açın oyun kendisi bir save dosyası yaratsın sonra o save klasörünün içindeki ile değiştirin bende hiç böyle bir sorun olmadı update yaması yaptım az sonra link veririm
sabri555 @ Blackgod Özürdilemene gerek yok :) Ama bir Update çok iyi gelir Patche ;) Bazi Oyuncularin Gücleri de yanlis, mesela Szykowlak'in Gücleri 90-99 :D Indirdirdiginz save dosyasina sag tiklayain, ve özeliklere tiklayin, sorada görürsünüz hatayi :)
Black God Orjinal Mesajı Yazan: sabri555 @ Blackgod Özürdilemene gerek yok :) Ama bir Update çok iyi gelir Patche ;) Bazi Oyuncularin Gücleri de yanlis, mesela Szykowlak'in Gücleri 90-99 :D Bak kardeşim juventusun 12 milyon euro önerdiği bir adamın gücü 50-60 olmaz olamaz
Black God Evet işte bu düzeltme yaması ile formalar ve faceler düzeliyor tam 11.1 mb http://rapidshare.de/files/2105279/0_text_duzeltme.rar.html
fenerliapo Oncelikle bizler icin bu kadar ugrasip zamaninizi verip bu super lig patchini hazirladiginiz icin sizlere tesekkur ederim. Ayriyeten hizli cevabin icinde tskler. Kisacasi hersey icin tesekkurler ve insallah calismalarinizin devaminidi goruruz. Gercekten ben sadece SoccerCenter'in yamalarini kullaniyorum, bazilarida yapiyor ama sizlerinkinin kalitesinde olmuyor. Selamlar, AKIN
Black God Orjinal Mesajı Yazan: fenerliapo Oncelikle bizler icin bu kadar ugrasip zamaninizi verip bu super lig patchini hazirladiginiz icin sizlere tesekkur ederim. Ayriyeten hizli cevabin icinde tskler. Kisacasi hersey icin tesekkurler ve insallah calismalarinizin devaminidi goruruz. Gercekten ben sadece SoccerCenter'in yamalarini kullaniyorum, bazilarida yapiyor ama sizlerinkinin kalitesinde olmuyor. Selamlar, AKIN Aslında bizde çok daha iyisini yapmak isterdik ama bunun 2 nedeni var 1.BU SENE NERDEYSE TÜM PESMAKERLAR ÖSS YE GİRİYOR TABİ BENDE 2.BİRÇOĞUMUZ BİRÇOK ŞEYİ YENİ ÖĞRENDİK SENEYE ÇOK MÜKEMMEL BİR YAMA OLACAK 3.İBO ( #11) BİLE SENE BAŞINDA BU KADAR İYİ FACE YAPACAĞINI BİLMİYORDU ODA ARTIK FACEMAKERIMIZ OLDU :D YANİ BU SENE BİRÇOK YENİ ARKADAŞ GELDİ SENEYE İNŞALLAH DAHA İYİSİ OLACAK
stavros Yükledim yamayı 4 büyüklerin oyuncuları çok şişirilmiş buna bir itirazım yok ama bazı klüplerde çok kötü yapılmış örneğin denizlispor,gaziantepspor,gençlerbirliği gibi ligin dişli takımlarının özellikleri daha iyi olabilirdi ve Szykowlak,Yattara,Alex özellikleri gerçekten çok abartılmış onları düzeltirsen çok iyi olur.
sabri555 @ Blackgod Ama Szykowlak'in büten Gücleri 90-99 :P Ronaldinho'dan bile daha iyi :) Birde Optionfile'yi düzeltsen süper olur. _______ ARKADASLAR BU ALMAN SITESINDE BIRISI BAZI PARTLARI UPLOAD YAPMIS: http://www.pescorner.net/
Black God Orjinal Mesajı Yazan: stavros Yükledim yamayı 4 büyüklerin oyuncuları çok şişirilmiş buna bir itirazım yok ama bazı klüplerde çok kötü yapılmış örneğin denizlispor,gaziantepspor,gençlerbirliği gibi ligin dişli takımlarının özellikleri daha iyi olabilirdi ve Szykowlak,Yattara,Alex özellikleri gerçekten çok abartılmış onları düzeltirsen çok iyi olur. alex e bende şaşırdım çünkü fm 2005 databasesinden otomatik olarak pes 4 e aktardığımda 90 larda idi ( gerçekten abartmadım ) ama szymek o gücü hakedio keza yattara da bakın mesela yattaranın takıam uyumu çok düşük agresifliği çok fazla ama yeteneği de çok iyi ( aynı gerçekteki gibi laf dinşlemez uyum saplamaz ama çok iyi yetenekleri var) szymek ise zaten dehşet bi adam ( gs - trabzon maçında seyrettim o herifi mestetti beni :D
stavros Tamam kötü demiyorum hepsi çok iyiler ama Szykowlak ın özellikleri ronaldinho dan bile iyi yani biraz daha düşürüşebilir yattarada alex te öyle ama bana çok yüksek geldi + gs nin çoğu oyuncusu r.carlos gibi kullanıyor frikickleri gerçekte de öyle mi ?
Black God Orjinal Mesajı Yazan: stavros Tamam kötü demiyorum hepsi çok iyiler ama Szykowlak ın özellikleri ronaldinho dan bile iyi yani biraz daha düşürüşebilir yattarada alex te öyle ama bana çok yüksek geldi + gs nin çoğu oyuncusu r.carlos gibi kullanıyor frikickleri gerçekte de öyle mi ? Gerçekte frikik kullanan varmı gs de ergünden başka ? ama metz de oynarken ribery çok geriliyodu frikiklerde onu ayarladım ama diğerleri TESADÜF
_GambiT_ yardımmmm daha ben yamaları indiremedim :( kafayı yiyicem daha 4 ü indirdim nasıl indirecem hepsini her indirdiğimde beklemekten nsl kurtulucam
sabri555 @ Blackgod Tamam Szykowlak'i birakalim, ama Sivassporlu Tarik Hosic'e nediyim ? Adam Pele² olmus. Blackgod sen MSN'i acsana lütven, diyeceklerim var.
fenerliapo Selamun Aleykum, Dedigin gibi yaptim ve option file sildim oyuna girdim create yapti ve daha sonra sizin option file copy paste yaptim fakat bu sefer yine mesela secenekleri kaydedecegimde veya edit'te kaydedecegimde Dosya 1 Error Occured Kayit hatasi diyor. Acaba senin calisan option file upload edebilirmisin, cunku hersey calisiyor sade option file da problem var herhalde boyutu oyunun yaptigina gore biraz daha buyuk ondan. Simdiden tesekkurler, AKIN